Hoppa till innehåll

Hem och kontor etablerar i Ljungby

HEM OCH KONTOR AB etablerar i Ljungby och erbjuder nu full service i hela Ljungby kommun. Våra städtjänster vänder sig både till företag, föreningar, myndigheter och privatpersoner. Som privatperson kan du ha möjlighet att dra av upp till hälften av arbetskostnaden med rut-avdraget.

Städfirma etablerar i Ljungby. Bild på städfirmans bil i Ljungby.
HEM OCH KONTOR AB – städfirman etablerar i Ljungby.

Städfirma etablerar i Ljungby

HEM OCH KONTOR har utfört många uppdrag tidigare i Ljungby, inte minst inom flyttstädning och andra specialuppdrag. Nu känner vi att vi har en stark efterfrågan hos våra kunder så därför etablerar vi oss nu mer permanent i Ljungby. På så sätt kan vi ge våra kunder bättre service men också underlätta för vår personal.

Städarna i Småland finns i Ljungby

Vår slogan för Ljungby

Städtjänster i Ljungby

Privatpersoner erbjuds hemstädning, fönsterputsning, flyttstädning och viss hjälp med trädgårdsarbete. 

För företag, skolor, föreningar och organisationer har vi ett komplett utbud av städtjänster. Allt från löpande kontorsstädning till mer avancerad lokalvård, trappstädning, service och underhåll med mera. Vi utför all sorts företagsstädning.

Trygghet och kvalité till bästa pris

När du väljer HEM OCH KONTOR AB som städfirma i Ljungby så är absolut priset en jämförbar faktor. Men ett konkurrenskraftigt pris får aldrig ske på bekostnad av kvalité eller trygghet. Därför använder vi alltid vår egna personal, aldrig inhyrd, som kontinuerligt utbildas i bland annat städtekniker, lokalvård och städkem.

Trygghet är viktig för så väl kunden som för vår personal. Därför har vi alltid tystnadsplikt, inarbetade säkerhetsrutiner och ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar Kronoberg. För städpersonalens säkerhet har vi löpande handledning, tilläggsförsäkringar i FORA och kollektivavtal med fackförbundet Kommunal.

Städfirma i Ljungby

HEM OCH KONTOR AB i Ljungby är ett lokalvård och städföretag som vänder sig till dig som vill ha hjälp med städningen – men på schysta villkor. 

Läs mer om vår städfirma som etablerar i Ljungby, boka ett kostnadsfritt hembesök eller få en kostnadsfri offert på städning eller fönsterputsning.

Läs mer om: Städfirma i Ljungby