Hoppa till innehåll

Kontakta Hem och kontor AB


Kontakta oss – städfirma i södra Sverige. Kontakta HEM OCH KONTOR AB. Vi är en städfirma i Småland, Kronoberg med duktiga städare och lokalvårdare i Växjö, Alvesta, Lessebo, Ljungby, Uppvidinge och Älmhult. Vi utför all sorts städning och fönsterputsning, både i ditt hem och på din arbetsplats. Ring oss direkt eller fyll i formuläret på denna sida så kontaktar vi dig. Vi återkopplar så snart vi kan.

Kontakta oss - Hem och kontor AB. Bild på telefon, dator och anteckningsblock.
Kontakta oss – HEM OCH KONTOR AB – Städning i hem och på företag.

Hem och kontor AB

Hem och kontor AB är ett växande företag inom all form av städning och lokalvård. Våra kunder är både privatpersoner och företag, men också föreningar och myndigheter. Vårt fokus ligger i att leverera städtjänster av bästa kvalitet till ett bra pris. Även arbetsmiljön och villkoren för våra anställda är mycket viktig.

Vill du komma i kontakt med oss på HEM OCH KONTOR AB kan du enkelt skicka e-post till oss genom att fylla i formuläret nedanför. Glöm inte att kontrollera din e-postadress en extra gång.

Söker du jobb hos oss så ber vi dig istället använda länken här: Söka jobb

Vill du ha offert på hemstädning ber vi dig istället använda länken här: Hemstädning

Är du intresserad av företagsstädning ber vi dig använda länken här: Företagsstädning


Kontakta Hem och kontor AB


Du når oss på telefon:

0470-788 288

Helgfria vardagar 08:00 – 18:00
Lördagar 10:00 – 15:00


Jourtelefon:

070-790 9892


Hem och kontor AB karta

Vårt kontor är inte alltid bemannat då vi oftast är ute på städuppdrag eller kundmöten. Vill du besöka oss så är det därför viktigt att du först kontaktar oss per telefon eller email så vi kan boka tid för ett möte.

Hem och kontor AB adress

Besöks och leveransadress:

Hem och kontor AB
Arabygatan 53
352 46 Växjö


AM Hem och kontor AB - lokalvård i Växjö.
AM HEM OCH KONTOR AB – lokalvård i Småland.

Hemstädning

Vi tar hand om er hemstädning oavsett om det är en lägenhet eller en villa, slott eller koja. Samma sak gäller vår fönsterputs. Ni får alltid en städtjänst anpassad till era behov. Dessutom får ni bästa städservice till bästa pris. Läs mer om våra städtjänster här eller kontakta oss direkt för att höra vad vi kan erbjuda er.

Veckostädning

Med vår återkommande hemstädning får du mer tid till annat. Veckostädning sker allt från ett par gånger i veckan till någon gång per månad.

Hemstädning vissas med ett stilrent och nystädat vardagsrum.
Fönsterputsning på en inglasad balkong i Växjö.

Fönsterputs

Nytvättade fönster lyfter hela ditt hem. Det blir ljusare och hela bostaden känns fräschare. Beställ fönsterputs hos oss året runt. Välj själv om både in och utsida ska putsas.

Flyttstädning

Boka komplett flyttstädning där allting ingår inklusive fönsterputsning och garanti på utfört städjobb. Bästa flyttstädning till bästa pris med professionella städare.

Flyttstädning utförd i denna lägenhet i centrala växjö.
Storstädning Växjö Alvesta.

Storstädning

En storstädning kan behövas av många olika själ. Många vill ha dem två eller fler gånger per år. Storstädning passar både den som städar själv, som den med veckostädning.

Städtjänster för företag:

Några av våra företagstjänster: