Hoppa till innehåll

Städfirma i Lessebo | Hemstädning, fönsterputsning, flyttstädning

HEM OCH KONTOR AB i Lessebo erbjuder nu full service i hela kommunen. Våra städtjänster vänder sig både till företag, föreningar, myndigheter och privatpersoner. Som privatperson kan du ha möjlighet att dra av upp till 50% av arbetskostnaden med rut-avdrag.

Städfirma i Lessebo och en bild på en städväska.
HEM OCH KONTOR AB Städfirma i Lessebo

Städtjänster i Lessebo

Privatpersoner erbjuds hemstädning, fönsterputsning, flyttstädning och viss hjälp med trädgårdsarbete. 

För företag, skolor, föreningar och organisationer har vi ett komplett utbud av städtjänster. Allt från löpande kontorsstädning till mer avancerad lokalvård, trappstädning, service och underhåll med mera. Vi utför all sorts företagsstädning.

Pris, kvalité och trygghet

När du väljer oss som städfirma i Lessebo så är absolut priset en jämförbar faktor. Men ett konkurrenskraftigt pris får aldrig innebära att man tummar på kvalitén eller tryggheten. Därför använder vi alltid egen personal som kontinuerligt utbildas i bland annat städtekniker, lokalvård och städkem.

Trygghet är viktig för så väl kunden som för vår personal. Därför har vi alltid tystnadsplikt, inarbetade säkerhetsrutiner och ansvarsförsäkring. För städpersonalens säkerhet har vi löpande handledning, tilläggsförsäkringar i FORA och kollektivavtal med fackförbundet Kommunal.

Städfirma i Lessebo

HEM OCH KONTOR AB i Lessebo är ett lokalvård och städföretag som vänder sig till dig som vill ha hjälp med städningen – men på schysta villkor. 

Läs mer om vår städfirma i Lessebo, boka ett kostnadsfritt hembesök eller begär en offert på städning i hela Lessebo kommun.

Läs mer om: Städfirma i Lessebo