Hoppa till innehåll
Hem och kontor AB » Sverige » Kronoberg » Växjö kommun

Städfirma i Växjö


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hem och kontor AB är en städfirma i Växjö kommun som täcker hela kommunen. Inte bara centralorten Växjö, men även övriga orter och adresser utanför samhällen. Hemstädning, fönsterputsning, flyttstädning och företagsstädning i hela Växjö med omnejd. Professionellt städ till både hushåll, företag, föreningar och skolor.Städfirmans bil utanför skola och nybyggt hus med lägenheter. Hem och kontor AB städar där.
Städfirma i Växjö – Hemstädning, lokalvård och fönsterputsning och flyttstädning – Hem och kontor AB.

Städfirma i Växjö

Vi städar både bostäder och företag i Växjö med omnejd. Oavsett om du är intresserad av städning av din bostad eller din arbetsplats så erbjuder vi bäst städ till bäst pris.

Bor du på Campus? Vårt studentstäd har bäst pris och service på städning och flyttstädning av studentlägenheter på området runt Linnéuniversitetet i Växjö.

Våra professionella och serviceinriktade städare, lokalvårdare, fönsterputsare och övrig servicepersonal har avtalsenliga löner och bra villkor. Vi har ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar Kronoberg och våra anställda har extra trygghet med vår FORA försäkring.


Städat hemma

Hemstädning med rutavdrag i Växjö
Städning i hem och bostad med RUT-avdrag. Hemstädning och fönsterputsning.

Veckostädning
Flyttstädning
Fönsterputs

Städat på jobbet

Städat på jobbet kontorsstädning
Städfirma för kontor och andra kommersiella samt allmänna lokaler.

Kontorsstädning
Fönsterputsning
Fler företagstjänster

Mer om oss

Städning, fönstertvätt, miljö;- och lokalvård i Växjö med omnejd. Hemstädning och kontorsstädning.
Vi är en städfirma som tar ansvar för miljön, våra kunder och våra medarbetare.

Kontakta oss
Garanti på städning
Jobba hos oss

Hemstädning i Växjö

Hemstädning är all form av städning utförd i någons bostad. Det kan vara enstaka städhjälp, storstädning, visningsstädning eller flyttstädning. Den mest populära städtjänsten är veckostädning. Då kommer våra duktiga städare hem till er enligt ett visst schema och städar vad vi har kommit överens om. Det kan vara till exempel en gång per vecka, varannan vecka eller kanske endast en gång per månad. Hur ofta beror så klart på en mängd faktorer som; hur mycket du vill städa själv, om ni har husdjur eller om det bor barn i hushållet, hur stort du bor, och vilka just dina städbehov är.

Städtjänster hos Hem och kontor AB

Bild som visar städredskap för hemstädning och flyttstädning.

Städning i hem och bostad

  • Hemstädning återkommande städning till exempel varje eller varannan vecka.
  • Fönsterputs vid enstaka tillfällen eller prenumeration av fönstertvätt.
  • Storstädning eller lite städhjälp när det behövs. Kanske inför fest och helg eller vid sjukdom?
  • Flyttstädning där vi ger dig bäst service till bäst pris och städgaranti oavsett om det är hyresrätt eller bostadsrätt.
  • Fler städtjänster och annan service med allt från dödsbon till trädgårdsarbete.

Företagskunder – lokalvård

  • Kontorsstädning är ytterst väsentlig för produktivitet och trivsel. Den innefattar även personalutrymmen och offentliga rum.
  • Fönsterputsning företag kan ge företaget ett nytt ansikte utåt, men ökar också trivsel och ljus i arbetsmiljön.
  • Butiksstädning kan innefatta allt från golvvård i butik till sanitetsstädning och städning av personalrum.
  • Fler företagsstjänster kontakta oss så berättar vi mer om vad vi erbjuder, eller berätta du va ni behöver så ordnar vi det.
Bild som visar städpersonal som utför lokalvård och kontorsstädning.

Intresserad av städning Växjö?

Är du intresserad att få hjälp med städning? Fyll i din information här så kontaktar vi dig snarast:


Flyttstädning Växjö

Professionell flyttstädning där alltid fönsterputs ingår, garanti på utförd städning och vi hanterar rutavdrag. Allt detta till otroligt bra pris. Vi flyttstädar villor, lägenheter och företag i hela Växjö kommun. Beräkna pris på flyttstädning direkt, eller begär en offert på flyttstäd.

Flyttstädning med extra allt!
I vår flyttstädning ingår alltid fönsterputsning. Våra checklistor är de samma som mäklarsamfundet tagit fram vid försäljning av bostäder, eller de som din hyresvärd (till exempel Växjöbostäder, HSB och Heimstaden med flera) använder. I samband med flyttstäd erbjuder vi även flytthjälp och bortförande till Erikshjälpen eller för återvinning. Hem och kontor AB kan även hjälpa till med nyckelhantering, besiktning och enklare reperationer. Läs mer om vår fantastiska flyttstädning i Växjö!


Hemstädning på följande orter i Växjö kommun:

Hem och kontor AB finns på följande orter i Växjö kommun. Vi städar till samma pris i hela kommunen oavsett om du bor i stad, mindre samhälle eller på landet. Lägenhet eller villa, gård eller stuga (inklusive sommarstuga) gör ingen skillnad – vi vill vara ditt bästa val av städfirma.

Alla orter i Växjö kommun

Aneboda, Asa, Berg, Bergunda, Björnö, Bramstorp, Braås, Brittatorp, Brändekvarn, Böksholm, Dädesjö, Dänningelanda, Ekesås, Ekna, Ellanda, Evedal, Furuby, Gemla, Gransholm, Gårdsby, Hinnamåla, Hornaryd, Hultet, Ingelstad, Jät, Kalvsvik, Kronoberg, Långarör, Marhult, Norra Åreda, Nykulla, Nöbbele, Odenslanda, Ormesberga, Risinge, Rottne, Rydet, Skir, Skärshult, Stenslanda, Stora Nybygget, Tjureda, Toftahöjden, Tolg, Tävelsås, Ugglehult, Uråsa, Vederslöv, Viås, Växjö, Åby, Åryd, Öja, Ör södra, Ör

Behöver du städning i annan kommun?

Vi hjälper dig med hemstäd och fönsterputsning i din bostad och all sorts städning arbetsplatsen. Ska du flytta så är vi det bästa alternativet för att ta hand om flyttstädningen. För företag, skolor, bostadsrättsföreningar och andra föreningar erbjuder vi professionell lokalvård. Börja med att välja vilken kommun städningen ska utföras i.


Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att göra din vardag enklare.

Ring oss:
Vardagar 08:00 till 18:00
Lördagar 10:00 till 15:00

0470-788 288

eller kontakta oss dygnet runt här:


Få pris på städning

Hur mycket kostar städhjälp? Oavsett om du behöver hjälp med en storstädning, en flyttstädning, återkommande veckostädning eller fönstertvätt, så kan det vara tryggt att få veta vad det kostar.
Använd gärna vårt formulär för att göra en förfrågan.
Vad kostar städhjälp:
Pris på städning.

Städfirma i Växjö, Arabygatan 53, 352 46 Växjö

Tipsa någon om denna sida genom att dela eller skicka en länk med SMS eller email: