Hoppa till innehåll

Butiksstädning | Städning av affärslokaler i hela Kronoberg


Butiksstädning. Det är centralt för verksamheten att butiken är ren och fräsch. I synnerhet om den hanterar livsmedel. Hur era besökare upplever butiken kan vara helt avgörande för om de vill bli kunder eller ej. Jämfört med andra åtgärder så är troligtvis en bra utför städning den mest kostnadseffektiva metoden att öka trivseln och därmed försäljningen. Då behöver ni pålitlig städning i butiken. Vi har lång erfarenhet av städning och rengöring i butiker med allt från mode till livsmedel. Vi har städpersonal tillgänglig dygnet runt och alla veckans dagar. Därför kan vi komma till er de dagar och på den tid på dygnet som passar er.

Företagsstädning av alla lokaler, skolor, kontor och butiker i Alvesta, Lessebo, Ljungby, Tingsryd, Växjö, Åseda och Älmhult. Bild på golvvårdare i butikslokal.
Företagsstädning av alla lokaler, skolor, kontor och butiker i Alvesta, Lessebo, Ljungby, Tingsryd, Växjö, Åseda och Älmhult.

Professionell butiksstädning

Vårt mål i allt vi gör är att leverera den bästa möjliga butiksstädningen till er som kund hos oss. Därför jobbar vi otroligt mycket med vår personal, checklistor & rutiner och hög kundservice.

Utbildad städpersonal

Våra städare är utbildade internt i företaget med det senaste inom städbranschen. Vi utnyttjar teknik tillsammans med smarta traditionella städmetoder. Därför att ni som kund hos HEM OCH KONTOR AB skall få den bästa butiksstädningen.

Smidig kommunikation

All vår städpersonal och administration kan alltid tala bra svenska. Dessutom så har vi medarbetare som talar engelska, spanska, tyska, farsi, arabiska med flera andra språk. Kommunikationen är en otroligt viktigt del för att ni som kund skall få den absolut bästa städservicen tycker vi.

Vad ingår i butiksstädningen?

Detta är exempel på vad som kan ingå i butiksstädning men städningen anpassas givetvis efter era behov.

Städning av butiksyta

 • Dammsugning och därefter våttorkning av golv
 • Putsning av speglar
 • Tömning av papperskorgar
 • Dammtorkning av fria ytor, lister och karmar

Städning av kontor och personalutrymmen

 • Dammsugning och våttorkning av golv
 • Dammtorkning av fria ytor, lister och karmar
 • Tömning av papperskorgar

Rengöring av kök eller pentry

 • Dammsugning och därpå våtmoppning av golv
 • Dammtorkning av fria ytor, lister och karmar
 • Rengöring av diskbänk
 • Tömning av sopor och avfall

Städning av toalett och badrum

 • Rengöring av toalettstol
 • Tvättning av tvättställ
 • Putsning av spegel
 • Tömning av papperskorg
 • Påfyllning av engångsmaterial
 • Dammsugning och även våttorkning av golv

Dessutom kan Fönsterputsning ingå i butiksstädningen, eller väljas som tillägg.

Pris på butiksstädning

Butiksstädning varierar så klart beroende på en mängd omständigheter. Till exempel lokalens storlek, personalstyrka, antal kunder och så vidare. Vi kommer alltid till er där vi gemensamt går genom era städbehov, därefter lägger vi upp ett städschema och räknar ut ert pris.


Vill du veta mer om butiksstädning och andra tjänster?

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att göra din vardag enklare.Företagsstädning

Vi tar hand om er företagsstädning oavsett om det är ett enmansföretag eller en större arbetsplats. Samma sak gäller vår butiksstädning. Vi är flexibla. Därför får ni alltid en städtjänst anpassad till era behov. Dessutom får ni bästa service till bästa pris. Läs mer om våra företagstjänster här eller kontakta oss direkt för att höra vad vi kan erbjuda er.

Kontorsstädning och företagsstädning i Växjö, Alvesta, Lessebo, Ljungby, Älmhult och Åseda. Bild på ett nystädat kontor.

Kontorsstädning

Vi erbjuder kontorsstädning i Växjö och Alvesta till företag som söker skräddarsydda lösningar, diskret och effektiv städning och en städfirma som levererar toppresultat utan att tumma på vare sig miljön eller villkoren för de anställda.

Butiksstädning

En ren och fin butik ökar kundupplevelsen och bidrar till en långsiktig lönsamhet hos butiken oavsett om det handlar om dagligvaruhandeln eller detaljhandeln. Dessutom förbättrar städningen arbetsmiljön.

Butiksstädning utförs av en städare från Hem och kontor AB.
Fönsterputsare på stege gör fönsterputsning åt ett företag.

Fönsterputsning

Våra professionella fönsterputsare rengör era fönster effektivt och tar bort alla stänk och smutsränder. Vi tar med oss alla redskap och det rengöringsmedel som behövs och allt ingår i priset.

Byggstädning

Byggstädning i ett nybyggt bostadshus.

Byggstädning av stora och små projekt för privatpersoner och företag i Växjö med omnejd.

Trappstädning

Bild på trapphus efter utförd trappstädning.

Vi hjälper såväl bostadsrättsföreningar och hyresvärdar med trappstädning.

Vaktmästare

Vaktmästare i Växjö och Alvesta.

Vårt vaktmästeri hjälper er med allt från enklare snickeri till installationer och snöskottning.


Några av våra företagstjänster:

Hemstädning. Vi städar även din bostad. Oavsett om du bor i villa eller lägenhet så hjälper vi dig att få det lika skinande rent som vi gjort på er arbetsplats. Dessutom kan du med RUT-avdrag dra av 50 procent av arbetskostnaden. Läs mer här: Hemstädning RUT-avdrag.


Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att göra din vardag enklare.

Ring oss:
Vardagar 08:00 till 18:00
Lördagar 10:00 till 15:00

0470-788 288

eller kontakta oss dygnet runt här: