Hoppa till innehåll
Hem och kontor AB » Företagskund

Företagskund


Företagsstädning. Vi erbjuder dig och ert företag en mängd olika tjänster och produkter. Allt för att skapa en renare och trevligare arbetsplats, bättre upplevelser för era kunder, men också för att öka ert välmående. Hem och kontor AB städar på kontor, skolor, butiker och andra företagslokaler i hela Småland men främst i Växjö och Alvesta. Vi erbjuder allt från daglig städning till fönsterputsning och flytthjälp.Städerska från Hem och kontor AB med städvagn på ett företag.
Hem och kontor AB – Vi är proffs på lokalvård och företagsstädning.

Rent och nystädat på företaget

Hem och kontor AB erbjuder ert företag allt från lokalvård till påfyllning av hygienartiklar, kontorsmaterial och andra varor. Vi har duktiga lokalvårdare som löpande håller era utrymmen rena och representativa, oavsett om det är kontor, lager, butik eller industrilokaler.

Rena lokaler är så klart väldigt viktigt för de anställdas trivsel och hälsa, men det är minst lika viktigt för era kunder och det intryck er miljö gör på dem.

Företagsstädning

Vi tar hand om er företagsstädning oavsett om det är ett enmansföretag eller en större arbetsplats. Samma sak gäller vår butiksstädning. Vi är flexibla. Därför får ni alltid en städtjänst anpassad till era behov. Dessutom får ni bästa service till bästa pris. Läs mer om våra företagstjänster här eller kontakta oss direkt för att höra vad vi kan erbjuda er.

Kontorsstädning och företagsstädning i Växjö och Alvesta.

Kontorsstädning

Vi erbjuder kontorsstädning i Växjö och Alvesta till företag som söker skräddarsydda lösningar, diskret och effektiv städning och en städfirma som levererar toppresultat utan att tumma på vare sig miljön eller villkoren för de anställda.

Butiksstädning

En ren och fin butik ökar kundupplevelsen och bidrar till en långsiktig lönsamhet hos butiken oavsett om det handlar om dagligvaruhandeln eller detaljhandeln. Dessutom förbättrar städningen arbetsmiljön.

Butiksstädning i Växjö och Alvesta.
Fönsterputsning i Växjö och Alvesta.

Fönsterputsning

Våra professionella fönsterputsare rengör era fönster effektivt och tar bort alla stänk och smutsränder. Vi tar med oss alla redskap och det rengöringsmedel som behövs och allt ingår i priset.

Byggstädning

Byggstädning i Kronoberg.

Byggstädning av stora och små projekt för privatpersoner och företag i Växjö med omnejd.

Trappstädning

Trappstädning i Växjö och Alvesta.

Vi hjälper såväl bostadsrättsföreningar och hyresvärdar med trappstädning.

Vaktmästare

Vaktmästare i Växjö och Alvesta.

Vårt vaktmästeri hjälper er med allt från enklare snickeri till installationer och snöskottning.

Vad ingår i vår företagsstädning?

Vi lägger gärna fram förslag och rekommendationer utifrån vår erfarenhet, men tillsammans kommer vi överens om vad som ska göras.

Förutom själva tjänsten eller produkten så ingår alltid vår nöjd kund-garanti. Dessutom har alltid vår personal schysta villkor och avtalsenlig lön. Vårt mål är att alltid vara branschens mest pålitliga och seriösa sammarbets partner. Därför vill vi alltid leverera bästa service till bästa pris.


Vill du veta mer om företagsstädning och andra tjänster?

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att göra din vardag enklare.Några av våra företagstjänster:

Hemstädning. Vi städar även din bostad. Oavsett om du bor i villa eller lägenhet så hjälper vi dig att få det lika skinande rent som vi gjort på er arbetsplats. Dessutom kan du med RUT-avdrag dra av 50 procent av arbetskostnaden. Läs mer här: Hemstädning RUT-avdrag.


Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att göra din vardag enklare.

Ring oss:
Vardagar 08:00 till 18:00
Lördagar 10:00 till 15:00

0470-788 288

eller kontakta oss dygnet runt här:


Din lokala städfirma i Växjö och Alvesta – Hem och kontor AB

Städat hemma: HemstädningVeckostädningStorstädningFlyttstädningFönsterputs
Städat på jobbet: KontorsstädningFönsterputs företagButiksstädning
Pris: Pris hemstädningPris flyttstädningOffert företagsstädning
Följ oss på: Facebook