Hoppa till innehåll

Pris på flyttstädning

Begär grattis offert på flyttstädning. Få pris på flyttstädning. Bästa service till bästa pris, därför är vi ett tryggt val. Vi gör slutstädning i Växjö, Alvesta, Lessebo och Älmhult kommuner men även i närliggande områden. Alltid fast pris där allting ingår.

Proffs på flyttstädning

  • Få offert med fast pris
  • Snabbt och enkelt när du vill boka
  • Fönsterputsning ingår
  • Alltid med garanti på utfört arbete
  • Personlig service från lokalt företag
Pris på flyttstädning. Begär grattis offert på flyttstädning.
Pris på flyttstädning. Begär grattis offert på flyttstädning i Växjö, Alvesta eller Lessebo.

Seriös flyttstädning

Vi på HEM OCH KONTOR AB strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och att erbjuda flyttstädning av högsta kvalitet.

Vi lämnar alltid garanti på utförda arbeten. För allas trygghet har vi även ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar Kronoberg. Givetvis så är vi registrerade för F-skatt.

Vår personal har avtalsenliga löner och är försäkrade hos FORA. Vi har kollektivavtal med Kommunal som samtliga personal omfattas av och därför är vår personal trygga hos oss.

Offert på flyttstädningLäs mer om slutstädning

För närvarande kan du förfråga pris och offert för följande områden:

Läs mer om vad som ingår i vår flyttstädning.

Sedan 2007 har du kunnat använda Rut-avdraget för olika städtjänster. Det innebär att du får en skattereduktion på 50% av arbetskostnaden, därför är det allt fler numera som använder sig av professionella städbolag som hjälp i flyttprocessen. Vi hanterar rutavdraget åt dig och du fakturareas endast den del som du ska betala eftersom vi tar hand om hanteringen av skatteavdraget.

Vad kostar flyttstädning?

Idag är det förmånligt för privatpersoner att anlita en städfirma. Rut-avdraget är orsaken till detta. Som vi förklarade ovan kan du göra ett stort skatteavdrag som privatperson, en stor fördel och något som gör att du kan få både flytt- eller hemstädning till mycket förmånligt pris. Eftersom varje hem är det andra olikt så varierar priserna beroende på bostaden som ska flyttas ut ur. Kontakta oss redan idag, därpå återkommer vi med en offert anpassad efter din bostad och eventuella önskemål.


Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att göra din vardag enklare.

Ring oss:
Vardagar 08:00 till 18:00
Lördagar 10:00 till 15:00

0470-788 288

eller kontakta oss dygnet runt här: