Hoppa till innehåll
Hem och kontor AB » Pris städning » Pris flyttstädning

Pris flyttstädning


Pris flyttstädning. Ska du flytta inom Växjö eller Alvesta kommun eller någon annan ort i Kronoberg och vill veta vad en flyttstädning innebär, vad som måste ingå i städningen och vad det kostar att anlita en professionell städfirma? Vår prissättning görs efter bostadens storlek och eventuella biytor, som exempelvis inglasad balkong, förråd, garage, källare eller vind. Fönsterputsning och ugnsrengöring ingår alltid i det fasta priset du får av oss.

Få offert på flyttstädning.
Få pris på flyttstädning.

När det är dags att flytta så är flyttstädning ofta det som är minst inspirerande. Många väljer därför att ta hjälp av en städfirma som oss – Hem och kontor AB. För dig som anlitar oss som privatperson är det extra fördelaktigt eftersom du till skillnad från andra flyttjänster kan använda rutavdraget för flyttstädningen.

Vad ingår i flyttstädning? Eftersom vi är ett städföretag som arbetar med flyttstäd regelbundet är vi väl medvetna om vad som krävs och anpassar våra tjänster så att både du och nästa hyresgäst eller ägare blir nöjda med resultatet.

För att kunna göra en så rättvis jämförelse som möjligt är det det viktigt att beskriva dina behov i detalj. Genom att använda vår Offert flyttstädning får vi den information vi behöver för att kunna lämna pris på flyttstädning.


Offert flyttstädningLäs mer om slutstädning

För närvarande kan du förfråga pris och offert för följande områden:

Läs mer om vad som ingår i vår flyttstädning.

Sedan 2007 har du kunnat använda Rut-avdraget för olika städtjänster. Det innebär att du får en skattereduktion på 50% av arbetskostnaden, därför är det allt fler numera som använder sig av professionella städbolag som hjälp i flyttprocessen. Vi hanterar rutavdraget åt dig och du fakturareas endast den del som du ska betala eftersom vi tar hand om hanteringen av skatteavdraget.

Hur lång tid en flyttstädning tar varierar, och beror bland annat på, bostadens storlek, ytskikt, typ av fönster och fler faktorer. Därför kan vi behöva kontakta dig för mer information och i vissa fall även ett hembesök innan vi kan ge pris på flyttstädningen.

Vad kostar flyttstädning?

Idag är det förmånligt för privatpersoner att anlita en städfirma. Rut-avdraget är orsaken till detta. Som vi förklarade ovan kan du göra ett stort skatteavdrag som privatperson, en stor fördel och något som gör att du kan få både flytt- eller hemstädning till mycket förmånligt pris. Eftersom varje hem är det andra olikt så varierar priserna beroende på bostaden som ska flyttas ur. Kontakta oss redan idag, därpå återkommer vi med en offert anpassad efter din bostad och eventuella önskemål.


Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att göra din vardag enklare.

Ring oss:
Vardagar 08:00 till 18:00
Lördagar 10:00 till 15:00

0470-788 288

eller kontakta oss dygnet runt här: