Hoppa till innehåll

Offert företagsstädning


Offert företagsstädning – lokalvård. Här kan du få offert för ditt företag. Våra städtjänster för företag kan vara allt från någon enstaka städhjälp, flyttstädning till återkommande schemalagd städning. Städning kan ske både under kontorstid, eller efter (före med – för den delen). Vi städar även på helger.

Offert företagsstädning illustrerat med en av Hem och kontors städare i en sporthall.
Få offert på företagsstädning. HEM OCH KONTOR städar på kontor, butiker, skolor, idrottsanläggningar med mera.

Företagsstädning

För närvarande städar vi i huvudsak företag i Växjö, Alvesta, Lessebo, Ljungby, Uppvidinge och Älmhult kommuner. Både tätorter, mindre samhällen samt landsbygd. Här kan du få offert på all företagsstädning. Fyll i dina uppgifter sedan kontaktar vi dig så snart som möjligt.

HEM OCH KONTOR AB’s kontorsstädning utgår från kundens önskemål och anpassar vår lokalvård utifrån vilken typ av lokal ni har ert företag i, er verksamhet och givetvis era önskemål.

Vi städar alla typer av kontor och företagslokaler, oavsett storlek och verksamhet. Hos oss får ni alltid en kontaktperson som ansvarar för städningen av ert företag. Kontaktpersonen kan ni höra av er till om ni har funderingar, vill göra ändringar i städningsrutinen eller om ni har andra saker som ni vill diskutera med oss.

Läs mer om vad som ingår i vår kontorsstädning.Offert företagsstädning – Hur det fungerar

Använd vårt formulär på denna sida och fyll i så många uppgifter som möjligt. Bara hoppa över de uppgifter som du inte kan svara på. Därefter kommer vi att kontakta dig inom 24 timmar (vardagar).

Ibland kan vi lämna ett pris direkt men annars kan det behövas ett besök på ert företag för att vi ska kunna ge en korrekt städoffert.


Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att göra din vardag enklare.

Ring oss:
Vardagar 08:00 till 18:00
Lördagar 10:00 till 15:00

0470-788 288

eller kontakta oss dygnet runt här: