Hoppa till innehåll

Hem och kontor i Alvesta

HEM OCH KONTOR AB är en städfirma i Alvesta som täcker hela Alvesta kommun. Inte bara centralorten Alvesta, men även övriga samhällen med omnejd. Hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning och företagsstädning i hela kommunen. Vi städar äldre hus i idylliska Vislanda, moderna villor i Alvesta, kontorslokaler inne i centrala centrum nära järnvägsstationen, villor och småhus där barnfamiljer bor i Grimslöv. 

Städfirma i Alvesta - Städpersonal framför städbilen i Alvesta.
Städfirma i Alvesta – Hemstädning, lokalvård och fönsterputsning – HEM OCH KONTOR AB.


Städfirma i Alvesta

Vi städar och servar Alvesta med omnejd. Våra professionella och serviceinriktade städare, lokalvårdare, fönsterputsare och övrig servicepersonal har avtalsenliga löner och bra villkor. Vi kan hjälpa dig med allt från städning och fönsterputsning till flytthjälp och flyttstädning.

Städningens mittpunkt

Vår slogan för Alvesta

Våra professionella och serviceinriktade städare, lokalvårdare, fönsterputsare och övrig servicepersonal har avtalsenliga löner och bra villkor. Vi har ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar Kronoberg och våra anställda har extra trygghet med vår FORA försäkring.


Städat hemma

Hemstädning med rutavdrag i Växjö
Städning i hem och bostad med RUT-avdrag. Hemstädning och fönsterputsning.

Städat på jobbet

Bild på vacker städerska som städar kontor.
Städfirma för företag, brf, skolor och andra kommersiella samt allmänna lokaler.

Mer om oss

Städning, fönstertvätt, miljö;- och lokalvård i Växjö med omnejd. Hemstädning och kontorsstädning.
Vi är ett städföretag som tar ansvar för miljön, våra kunder och våra medarbetare.

Hemstädning i Alvesta

Hemstädning är all form av städning utförd i någons bostad. Det kan vara enstaka städhjälp, storstädning, visningsstädning eller flyttstädning. Den mest populära städtjänsten är veckostädning. Då kommer våra duktiga städare hem till er enligt ett visst schema och städar vad vi har kommit överens om. Det kan vara en till exempel en gång per vecka, varannan vecka eller kanske endast en gång per månad. Hur ofta beror så klart på en mängd faktorer som; hur mycket du vill städa själv, husdjur och barn, hur stort du bor, och vilka dina behov är.

Städtjänster hos Hem och kontor AB

Städredskap för städföretag som utför hemstädning och veckostädning. Moppstativ och rengöringsmedel.

Städning i hem och bostad

  • Hemstädning återkommande städning till exempel varje eller varannan vecka.
  • Fönsterputs vid enstaka tillfällen eller prenumeration av fönstertvätt.
  • Storstädning eller lite städhjälp när det behövs. Kanske inför fest och helg eller vid sjukdom?
  • Flyttstädning där vi ger dig bäst service till bäst pris och städgaranti oavsett om det är hyresrätt eller bostadsrätt.
  • Fler städtjänster och annan service med allt från dödsbon till trädgårdsarbete.

Företagskunder – lokalvård

  • Kontorsstädning är ytterst väsentlig för produktivitet och trivsel. Den innefattar även personalutrymmen och offentliga rum.
  • Fönsterputsning företag kan ge företaget ett nytt ansikte utåt, men ökar också trivsel och ljus i arbetsmiljön.
  • Butiksstädning kan innefatta allt från golvvård i butik till sanitetsstädning och städning av personalrum.
  • Fler företagsstjänster kontakta oss så berättar vi mer om vad vi erbjuder, eller berätta du va ni behöver så ordnar vi det.
Två städare som utför Företagsstädning och lokalvård.

Intresserad av städning i Alvesta?

Är du intresserad att få hjälp med städning? Fyll i din information här så kontaktar vi dig snarast:


Flyttstädning Alvesta

Professionell flyttstädning med fönsterputs, garanti och rutavdrag till otroligt bra pris. Vi utför flyttstädning av villor, lägenheter och företag i hela Alvesta kommun.

Saknas din ort?
Använd gärna vår karttjänst för att hitta städtjänster nära dig: Karta städtjänster.

Flyttstädning med extra allt!
I vår flyttstädning ingår alltid fönsterputsning. Våra checklistor är de samma som mäklarsamfundet tagit fram vid försäljning av bostäder, eller de som din hyresvärd (till exempel Allbohus Fastighets AB, HSB och Riksbyggen med flera) använder. I samband med flyttstäd erbjuder vi även flytthjälp och bortförande till Erikshjälpen eller för återvinning. HEM OCH KONTOR AB kan även hjälpa till med nyckelhantering, besiktning och enklare reperationer. Läs mer om vår fantastiska flyttstädning i Alvesta!


Hemstädning även på följande orter i Alvesta kommun:

HEM OCH KONTOR Alvesta finns även på följande orter i Alvesta kommun. Vi städar till samma pris i hela kommunen oavsett om du bor i stad, mindre samhälle eller på landet. Lägenhet eller villa, gård eller stuga (inklusive sommarstuga) gör ingen skillnad – vi vill vara ditt bästa val av städfirma.

Städfirma i Moheda, Storgatan 8, 342 60 Moheda

Städfirma i Moheda

Vi utför all sorts städning Moheda med omnejd. Våra professionella och serviceinriktade städare, lokalvårdare, hantverkare och övrig servicepersonal har avtalsenliga löner och bra villkor.

Städpersonal från Hem och kontor AB i städbilen utanför ICA i Vislanda.

Städfirma i Vislanda

Våra professionella och serviceinriktade städare och lokalvårdarehar avtalsenliga löner och bra villkor. Vi kan hjälpa dig med allt från städning trädgårdsskötsel och snöskottning.

Städfirma i Grimslöv. Bild på städbolagets bil i Grimslöv.

Städfirma i Grimslöv

Hemstädning är all form av städning utförd i någons bostad. Det kan vara enstaka städhjälp, storstädning, visningsstädning eller flyttstädning. Den mest populära städtjänsten är veckostädning.

Alla orter i Alvesta kommun

Alvesta, Andersboda, Benestad, Blädinge, Blädinge kyrkby, Grimslöv, Grimslövs by, Grännaforsa, Hallanäs, Hjortsberga, Hjärtanäs, Hunna, Håldala, Härlöv, Klasentorp, Lekaryd, Lidnäs, Lyåsa, Lönashult, Mistelås, Moheda, Skäggalösa, Slätthög, Spånhult, Torne, Torpsbruk, Torsås by, Vislanda, Vrankunge.

Behöver du städning i annan kommun?

Vi hjälper dig med hemstäd och fönsterputsning i din bostad och all sorts städning arbetsplatsen. Ska du flytta så är vi det bästa alternativet för att ta hand om flyttstädningen. För företag, skolor, bostadsrättsföreningar och andra föreningar erbjuder vi professionell lokalvård. Börja med att välja vilken kommun städningen ska utföras i.

Städföretag i Kronobergs län


Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att göra din vardag enklare.

Ring oss:
Vardagar 08:00 till 18:00
Lördagar 10:00 till 15:00

0470-788 288

eller kontakta oss dygnet runt här:


Få pris på städning

Hur mycket kostar städhjälp? Oavsett om du behöver hjälp med en storstädning, en flyttstädning, återkommande veckostädning eller fönstertvätt, så kan det vara tryggt att få veta vad det kostar.
Använd gärna vårt formulär för att göra en förfrågan.
Vad kostar städhjälp:


Städfirma i Alvesta, Centralgatan 5, 342 30 Alvesta