Städfirma i Alvesta kommun

Hem och kontor AB är en städfirma i Alvesta som täcker hela Alvesta kommun. Inte bara centralorten Alvesta, men även övriga samhällen med omnejd. Hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning och företagsstädning i hela kommunen.

Städfirma i Alvesta - Lokalvård och fönsterputsning - Hem och kontor AB.
Städfirma i Alvesta – Lokalvård och fönsterputsning – Hem och kontor AB.

Städfirma i Alvesta

Vi städar och servar Alvesta med omnejd. Våra professionella och serviceinriktade städare, lokalvårdare, hantverkare och övrig servicepersonal har avtalsenliga löner och bra villkor. Vi kan hjälpa dig med allt från städning och barnpassning till trädgårdsarbete och snöskottning.

Våra städtjänster

Hemstädning i Alvesta

Hemstädning är all form av städning utförd i någons bostad. Det kan vara enstaka städhjälp, storstädning, visningsstädning eller flyttstädning. Den mest populära städtjänsten är veckostädning. Då kommer våra duktiga städare hem till er enligt ett visst schema och städar vad vi har kommit överens om. Det kan vara en till exempel en gång per vecka, varannan vecka eller kanske endast en gång per månad. Hur ofta beror så klart på en mängd faktorer som; hur mycket du vill städa själv, husdjur och barn, hur stort du bor, och vad dina behov är.

Du kan få hemstädning på följande orter:

Flyttstädning Alvesta

Professionell flyttstädning med fönsterputs, garanti och rutavdrag till otroligt bra pris. Vi flyttstädar villor, lägenheter och företag i hela Alvesta kommun. Beräkna pris på flyttstädning direkt, eller begär en offert på flyttstäd.

Saknas din ort?
Använd gärna vår karttjänst för att hitta städtjänster nära dig: Karta städtjänster.


Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att göra din vardag enklare.

Ring oss:
Vardagar 08:00 till 18:00
Lördagar 10:00 till 15:00

0470-788 288

eller kontakta oss dygnet runt här:


Få pris på städning

Hur mycket kostar städhjälp? Oavsett om du behöver hjälp med en storstädning, en flyttstädning, återkommande veckostädning eller fönstertvätt, så kan det vara tryggt att få veta vad det kostar.
Använd gärna vårt formulär för att göra en förfrågan.
Vad kostar städhjälp:
Offert på städning.


Städfirma i Alvesta, Centralgatan 5, 342 30 Alvesta

Tipsa någon om denna sida genom att dela eller skicka en länk med SMS eller email: