Hoppa till innehåll

Fönsterputsning för företag


Fönsterputsning är nog den mest kostnadseffektiva investering man kan göra som företagare. För bästa trivsel på företaget, både för medarbetare såväl som kunder, är rena fönster otroligt viktigt. Därför rekommenderar vi regelbunden fönstertvätt. Vi putsar fönster åt alla företag i Alvesta, Lessebo, Ljungby, Tingsryd, Uppvidinge, Växjö och Älmhult.

Fönsterputsning på företag. Bilden visar en fönsterputsare med säkerhetsutrustning för att putsa fönster på hög höjd.
Fönsterputsning . Vi putsar fönster på företag i hela Kronobergs län.

Vi putsar och rengör era fönster

Vi putsar och rengör era fönster på både insida och utsida – endast med miljövänliga rengöringsmedel, såklart. Om du vill skaffa dig glasklara utsikter skall du anlita oss för fönsterputsning. Solklart och skinande som kristall. Vår fönstertvätt är effektiv och miljövänlig.

Fönsterputsning för företag

Söker du istället fönsterputs för din bostad?
Prisvärd fönsterputs för dig i lägenhet eller villa. Fönsterputs berättigar till rutavdrag därför kan privatpersoner dra av halva kostnaden för arbetetet. Kontakta oss i dag för bästa pris på fönsterputs.
Läs mer här: Fönsterputs bostad.

Fönstret är företagets ansikte utåt men det handlar inte endast om kundernas intryck, det handlar även om trivsel för de som arbetar i lokalerna.

För till exempel restauranger, konditori, mataffärer kan det uppfattas som direkt osmakligt om första intrycket är smutsiga och lortiga fönster. I all verksamhet med fönster som folk passerar är det viktigt att alltid hålla dem rena och fräscha. Ett smutsigt skyltfönster är inte särskilt inbjudande.

För andra verksamheter är det minst lika viktigt med rena fönster, men då de kanske inte är lika utsatta kan det räcka med två ordentliga fönstertvättar per år.

Fönsterputsning – vad ingår?

  • Givetvis ingår allt material.
  • Proffsiga fönsterputsare, därför inga stänk eller smutsränder när vi är klara!
  • Garanti på våra utförda arbeten.
  • Mycket bra pris.

Frågor och svar om fönsterputsning

Hur mycket kostar fönsterputsning?

Inget fönster är det andra likt brukar det heta inom fönsterputsare branchen. Kanske en sanning med lite modifikation. Men, förutsättningarna varierar och det är flera olika faktorer som spelar in så vanligtvis behöver vi lite information från er innan vi kan ge ett optimalt pris för fönsterputsning.

Fönsterputsar ni en endast utsidan, eller kan jag beställa fönsterputs på insidan också?

Du som kund väljer. Vanligtvis tvättar vi hela dina fönster inklusive karmar och fönsterbleck. I bland finns det kanske endast behov av att putsa fönstrens utsida, då de är mer utsatta för väder och vind.

Vad använder ni för rengöringsmedel?

Vi är starkt engagerade i vår miljö och vi gör allt vi kan för att minimera all negativ inverkan. Vi värnar även om arbetsmiljön för er, och för våra fönsterputsare. Därför använder vi främst H2O (Vatten) samt miljövänliga, Svanen-märkta städprodukter.

Kan företaget abonnera på fönsterputsning?

Absolut. Det går utmärkt att abonnera på fönstertvättning. Du kan prenumerera och vi kommer till dig så ofta som vi har bestämt. Vanligtvis minst en gång per månad för företag med skyltfönster eller 2 till 6 gånger per år för kontorsbyggnader. Det går även att välja hur ofta vi ska putsa inomhus respektive utomhus. Vanligtvis så behöver utsidan putsas oftare.

Våra fönster är inte öppningsbara – kan ni putsa dem?

Vi kan putsa era fönster utifrån. Vi har olika tekniker för att tvätta svåråtkomliga fönster. Normalt så är fönster på upp till 25 till 30 meters höjd inga problem. Om det är ett problem med fönsterputsningen, så löser vi det.


Vill du veta mer om fönsterputsning och andra tjänster?

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att göra din vardag enklare.Företagsstädning

Vi tar hand om er företagsstädning oavsett om det är ett enmansföretag eller en större arbetsplats. Samma sak gäller vår butiksstädning. Vi är flexibla. Därför får ni alltid en städtjänst anpassad till era behov. Dessutom får ni bästa service till bästa pris. Läs mer om våra företagstjänster här eller kontakta oss direkt för att höra vad vi kan erbjuda er.

Kontorsstädning och företagsstädning i Växjö, Alvesta, Lessebo, Ljungby, Älmhult och Åseda. Bild på ett nystädat kontor.

Kontorsstädning

Vi erbjuder kontorsstädning i Växjö och Alvesta till företag som söker skräddarsydda lösningar, diskret och effektiv städning och en städfirma som levererar toppresultat utan att tumma på vare sig miljön eller villkoren för de anställda.

Butiksstädning

En ren och fin butik ökar kundupplevelsen och bidrar till en långsiktig lönsamhet hos butiken oavsett om det handlar om dagligvaruhandeln eller detaljhandeln. Dessutom förbättrar städningen arbetsmiljön.

Butiksstädning utförs av en städare från Hem och kontor AB.
Fönsterputsare på stege gör fönsterputsning åt ett företag.

Fönsterputsning

Våra professionella fönsterputsare rengör era fönster effektivt och tar bort alla stänk och smutsränder. Vi tar med oss alla redskap och det rengöringsmedel som behövs och allt ingår i priset.

Byggstädning

Byggstädning i ett nybyggt bostadshus.

Byggstädning av stora och små projekt för privatpersoner och företag i Växjö med omnejd.

Trappstädning

Bild på trapphus efter utförd trappstädning.

Vi hjälper såväl bostadsrättsföreningar och hyresvärdar med trappstädning.

Vaktmästare

Vaktmästare i Växjö och Alvesta.

Vårt vaktmästeri hjälper er med allt från enklare snickeri till installationer och snöskottning.

Några av våra företagstjänster:

Hemstädning. Vi städar även din bostad. Oavsett om du bor i villa eller lägenhet så hjälper vi dig att få det lika skinande rent som vi gjort på er arbetsplats. Dessutom kan du med RUT-avdrag dra av 50 procent av arbetskostnaden. Läs mer här: Hemstädning RUT-avdrag.


Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att göra din vardag enklare.

Ring oss:
Vardagar 08:00 till 18:00
Lördagar 10:00 till 15:00

0470-788 288

eller kontakta oss dygnet runt här: