Hoppa till innehåll

Pris på städning | Vad kostar städning? | Begär offert


Pris städning. Hur mycket kostar städhjälp? Kan jag få hemstädning fastän jag jobbar deltid? Vad kostar det att låta en professionell städfirma ta hand om städningen på kontoret och därmed ger oss mer tid till det vi är anställda för? Använd vår tjänst här för att få pris på städning och offert på städtjänster, både för kontoret och din bostad.

Städare med städmaterial. Offert på städtjänster.
Pris företagsstädning. Få offert på flyttstädning och hemstädning.

Få pris på städning

Vill du få det lite extra fint hemma men inte har tiden att städa själv? Eller kanske öka trivseln på arbetplatsen utan att din egna personal ska lägga sin tid på det? Låt oss på Hem och kontor AB ta hand om städningen. Vi hjälper dig med alla typer av städning oavsett om det är i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening. Du beskriver själv vilken typ av städning du behöver hjälp med och om det är ett engångsuppdrag eller om du vill ha regelbunden städning. Lämna därefter dina uppgifter i vårt formulär för en kostnadsfri offert på städtjänster. Kontakta oss dygnet runt via vårt emailformulär men du är alltid välkommen att ringa oss direkt, om du föredrar det.

Vad kostar städning?

Få pris på hemstäd, företagsstädning eller flyttstädning från oss. Beskriv enkelt ditt städprojekt med hjälp av våra smarta men enkla formulär. Vi återkopplar snarast och ger dig ett fast pris på städningen.

Välj städtjänst:

Pris på hemstädning. Bild på ett kök med stora gröna växter i fönstret.

Offert hemstädning

Idag är det riktigt förmånligt och enkelt att få sitt hem städat när man kan utnyttja rutavdraget. Antingen flera gånger i veckan, eller några gånger per månad. Vi städar när det passar dig.

Offert företagsstädning

Ett rent och nystädat kontor är mycket viktigt för att skapa en trevlig och trivsam arbetsmiljö. Vi hjälper dig att hitta en prisvärd och proffsig lösning på företagets städbehov.

Offert företagsstädning. Bild på städerska med städvagn på ett företag.
Offert flyttstädning. Vad kostar flyttstädning. Få fast pris på flyttstäd. Bild på en tom och nystädad lägenhet.

Offert flyttstädning

Flyttstädning genomförs efter ett noga planerat arbetsschemaDetta för att garantera ett bra resultat. Priset sätts med bostadsytan som utgångspunkt men andra faktorer påverkar priset.


Frågor om pris/offert på städning?

Ger ni offert/fast pris på städning

Ja absolut. Du kan alltid få en offert från oss på till exempel hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning. Den offerten är en garanti på det pris på städning som ni ska betala, och att inga dolda eller andra lömska avgifter eller kostnader tillkommer.

Vad är en offert?

En offert är ett erbjudande om en tjänst eller en vara med specificerade villkor. En städoffert från oss är ett erbjudande med syftet att ge ett skriftligt underlag till dig som kund, från oss som städfirma både prismässigt men också innehållsmässigt.

Hur länge gäller en offert?

Från oss på Hem och kontor AB gäller offerten vanligtvis tills dess att tjänsten bokas, eller i högst 30 dagar efter upprättandet. Därför bör du kontrollera priset om du har gjort en förfrågan långt tidigare.

Får en offert avvika?

Vid pristillägg ska kunden betala vad som är rimligt i förhållande till den utförda städtjänsten (36 § 1 stycket KTjL). Om städfirman har lämnat en ungefärlig prisuppgift får det nya priset för arbetet inte överskridas med mer än 15 procent förutsatt att det inte föreligger några undantag (36 § 2 stycket KTjL).


Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att göra din vardag enklare.

Ring oss:
Vardagar 08:00 till 18:00
Lördagar 10:00 till 15:00

0470-788 288

eller kontakta oss dygnet runt här: