Hoppa till innehåll

Pris på hemstädning | Få pris direkt!


Pris på hemstädning. Här kan du få offert för städning av lägenhet eller villa. Vår hemstädning kan vara allt från någon enstaka städhjälp till återkommande veckostädning. Veckostädning behöver nödvändigtvis inte vara varje vecka, utan kan mycket väl vara städning till exempel varannan vecka, eller enligt annat schema. Här går det också bra att få offert och pris på storstädning och flyttstädning.

Få pris på hemstädning - offert från professionell städfirma.
Få pris på hemstädning – offert från professionell städfirma.

Vad kostar hemstädning?

Vad kostar det att beställa hemstädning? Det är faktiskt betydligt billigare än vad de flesta tror. Utnyttjar du dessutom rutavdrag så blir det ännu billigare. För att få en offert och ett prisförslag på städning av ditt hem, vänligen fyll i formuläret här nedan så återkommer vi inom 24 timmar med en offert på städning.

Pris hemstädning


Hemstädning

Hemstädning är ofta mer prisvärt än vad många tror. Och det kan helt klart vara värt att lägga ut en del av städarbetet för att få ett roligare famlijeliv.

Att låta en professionell städare utföra en större städning – antingen löpande eller vid enstaka tillfällen – gör att du kan lägga tiden på något viktigare samtidigt som du kommer hem till en skinande ren bostad!

Visste du att städningen är en av de saker det bråkas mest om i hemmet? Få hemfrid – anlita oss! Att få städhjälp behöver inte vara vare sig komplicerat eller speciellt dyrt. Med rutavdrag blir det ännu billigare. Du väljer själv hur ofta du vill ha hjälp med städningen och i vilken utsträckning. Vissa vill bara ha hjälp med delar av huset då och då medan andra vill ha komplett hemstädning varje vecka.

Eftersom städfirman och städarna arbetar i ditt egna hem är det viktigt att välja ett städbolag ni känner er trygga med och som har rätt försäkringar.

HEM OCH KONTOR AB är ett lokalt företag där både städpersonal och kundtjänst finns i din närhet.
Alla våra städare och lokalvårdare talar svenska. Men vi talar även engelska, spanska, arabiska, persiska med flera språk. Svenska är ett krav därför att vi anser att en fungerande kommunikation är mycket viktigt för att städuppdragen ska utföras korrekt.

Pris på städning hos dig

För närvarande kan du förfråga pris och offert för följande områden:

Läs mer om vad som ingår i vår hemstädning.


Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att göra din vardag enklare.

Ring oss:
Vardagar 08:00 till 18:00
Lördagar 10:00 till 15:00

0470-788 288

eller kontakta oss dygnet runt här: