Hoppa till innehåll
Hem och kontor AB » Om oss » Integritetspolicy

Integritetspolicy


Lär mer om hur vi behandla dina personuppgifter när du besöker vår webbplats, kontaktar oss eller blir kund hos oss. Förutom det som beskrivits i denna Integritetspolicy, kommer vi inte att dela dina personuppgifter du delgivit oss med tredje-part utan din tillåtelse. Vi behandlar alltid den information som våra kunder anförtror oss på ett varsamt och ansvarsfullt sätt. För att du ska kunna ha tjänster hos oss behöver vi få in, använda och spara vissa uppgifter om dig.

Dataskyddsförordningen (DSF), eller GDPR och Integritetspolicy
Dataskyddsförordningen (DSF), eller GDPR och Integritetspolicy

Vilka vi är

AM Hem och kontor AB (Org. nr: 559258-0509)

Vår webbplatsadress är: https://hemochkontor.se

Dataskyddsförordningen (DSF), eller GDPR och Integritetspolicy

Dataskyddsförordningen (DSF), eller allmänna dataskyddsförordningen (engelska: General Data Protection Regulation, GDPR), är en europeisk förordning som reglerar behandlingen av personuppgifter och det fria flödet av sådana uppgifter inom Europeiska unionen. Vi följer denna förordning så klart.

Dataskyddsförordningen, GDPR, ersätter den svenska personuppgiftslagen och gäller som lag i alla EU-länder. Alla företag, organisationer och myndigheter måste följa de nya reglerna. Det främsta syftet med dataskyddsförordningen är att förbättra skyddet för dig när dina personuppgifter behandlas.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Media

Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.

Kontaktformulär

Cookie-filer

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Om du besöker vår inloggningssida kommer vi att sätta en tillfällig cookie för att undersöka om din webbläsare accepterar dem. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och den försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys

Vilka vi delar dina data med

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

För användare som registrerar sig på er webbplats (om sådana finns) sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart vi skickar dina upgifter

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Frågor om GDPR och Integritetspolicy?

Kontakta oss här:

Hem och kontor AB


Sidor


Städbloggen

  • Städfirma med kollektivavtal
    Hem och kontor AB – Städfirma med kollektivavtal! Från och med 1 augusti 2023 har vi kollektivavtal med Kommunal. Det innebär att all vår personal omfattas av avtalet och att de kan känna sig trygga när de utför sitt arbete. Sjyst lön och sjysta villkor är en förutsättning för personalens trygghet. Viktigt för alla Även… Läs mer »Städfirma med kollektivavtal
  • Insamling till Syrien
    I dag åkte vi runt på eftermiddagen och samlade in kläder till jordbävningens offer i Syrien. Tack vare våra generösa kunder, personal, vänner och andra som ville hjälpa, så fyllde vi en av våra lastbilar med mängder av varma kläder och även filtar och sängkläder. Vi lämnar in på Växjö Islamska Center, varifrån det kommer… Läs mer »Insamling till Syrien
  • Nöjd kund garanti
    Som ett steg i vår strävan efter att leverera bästa kvalitet på våra städtjänster så lämnar vi nöjd kund-garanti på utförda arbeten oavsett om det är hemstädning, flyttstädning, fönsterputs eller kontorsstädning. Att du är en nöjd kund är alltid vårt mål. När du anlitar Hem och kontor AB för städning, fönsterputsning eller någon annan städtjänst så vill… Läs mer »Nöjd kund garanti