Hoppa till innehåll
Hem och kontor AB » Om oss » Integritetspolicy

Integritetspolicy


Lär mer om hur vi behandla dina personuppgifter när du besöker vår webbplats, kontaktar oss eller blir kund hos oss. Förutom det som beskrivits i denna Integritetspolicy, kommer vi inte att dela dina personuppgifter du delgivit oss med tredje-part utan din tillåtelse. Vi behandlar alltid den information som våra kunder anförtror oss på ett varsamt och ansvarsfullt sätt. För att du ska kunna ha tjänster hos oss behöver vi få in, använda och spara vissa uppgifter om dig.

Dataskyddsförordningen (DSF), eller GDPR och Integritetspolicy
Dataskyddsförordningen (DSF), eller GDPR och Integritetspolicy

Vilka vi är

AM Hem och kontor AB (Org. nr: 559258-0509)

Vår webbplatsadress är: https://hemochkontor.se

Dataskyddsförordningen (DSF), eller GDPR och Integritetspolicy

Dataskyddsförordningen (DSF), eller allmänna dataskyddsförordningen (engelska: General Data Protection Regulation, GDPR), är en europeisk förordning som reglerar behandlingen av personuppgifter och det fria flödet av sådana uppgifter inom Europeiska unionen. Vi följer denna förordning så klart.

Dataskyddsförordningen, GDPR, ersätter den svenska personuppgiftslagen och gäller som lag i alla EU-länder. Alla företag, organisationer och myndigheter måste följa de nya reglerna. Det främsta syftet med dataskyddsförordningen är att förbättra skyddet för dig när dina personuppgifter behandlas.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Media

Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.

Kontaktformulär

Cookie-filer

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Om du besöker vår inloggningssida kommer vi att sätta en tillfällig cookie för att undersöka om din webbläsare accepterar dem. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och den försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys

Vilka vi delar dina data med

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

För användare som registrerar sig på er webbplats (om sådana finns) sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart vi skickar dina upgifter

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Frågor om GDPR och Integritetspolicy?

Kontakta oss här:

Hem och kontor AB


Sidor


Städbloggen

  • Lediga jobb: lokalvårdare i Växjö
    Städare inom kontorsstädning Senaste ansökningsdatum: löpande Lokalvårdare sökes. Vi är ett renodlat serviceföretag som helt och hållet bygger på våra medarbetares engagemang, skicklighet och servicekänsla. Därför söker vi dig som är noggrann, punktlig och ambitiös.  Hem och kontor söker nu städare/lokalvårdare inom kontorsstädning i Växjö. För tillfället söker vi endast timanställda. Som timanställd har du… Läs mer »Lediga jobb: lokalvårdare i Växjö
  • Städare och lokalvårdare
    Vi söker motiverade städare och lokalvårdare Hem och kontor AB söker nu städare och lokalvårdare i Växjö. För tillfället söker vi endast timanställda. Som timanställd har du senare alltid förtur till del- eller heltidstjänst när tillfälle ges. Senaste ansökningsdatum: löpande, vi tar gärna emot spontana ansökningar. Ort och arbetsområde: Växjö och Alvesta Omfattning: Deltid (40-80%) Varaktighet: Tillsvidare… Läs mer »Städare och lokalvårdare
  • Erbjudande flyttstädning Växjö
    Erbjudande flyttstädning Växjö Bäst erbjudande flyttstädning i Växjö och Alvesta. Vi erbjuder professionell flyttstädning i Växjö och flyttstädning i Alvesta. Vi strävar alltid efter att ge bäst service till bästa pris. Hem och kontor AB tar hand om hela din flyttstädning och kan även hjälpa till med bortforsling av möbler, prylar och andra saker. Vår… Läs mer »Erbjudande flyttstädning Växjö
  • Roligt om städning
    Roligt om städning. Det är roligt att städa! Det tycker vi i alla fall. Städningen blir ännu roligare om man kan skoja lite. Att vara städare eller lokalvårdare är ett fantastiskt yrke där man verkligen gör skillnad var dag. Det är också ett yrke där man har mycket tid att tänka och fundera på mer existensiella frågor och tankar.
  • 20 bästa städtipsen! Få tid över till annat…
    20 bästa städtipsen! Städsugen? Så får du mer tid över till annat. Hem och kontor tar hand om städningen i ditt hem och på ditt jobb. Därför kan du göra det du helst vill göra och låta oss göra det vi gillar – överlåt städningen åt oss. Vi tar hand om hemstädning, fönsterputsning och kontorsstädning.… Läs mer »20 bästa städtipsen! Få tid över till annat…
  • Jämför pris på städfirmor
    Veckostädning. Vi jämför pris på städfirmor som utför hemstädning och veckostädning av lägenheter av olika storlek. Priset skiljer upp till nästan 30 procent, så det finns många tusenlappar att spara på ett år. Dessutom så har flera städfirmor en djungel av avgifter och tillägg som kan bli en obehaglig upptäckt på din faktura. Städfirman som… Läs mer »Jämför pris på städfirmor
  • Städbolaget i Växjö
    Vi är städbolaget i Växjö och vill vara ert naturliga val när ni behöver städning, oavsett det gäller hemstädning av er bostad, eller om ni behöver professionell städning av företagslokaler. Vår städservice Vi erbjuder en mängd olika städtjänster samt andra tilläggstjänster. Här ser ni de mest populära: Veckostädning – Hemstädning med återkommande städning för privata… Läs mer »Städbolaget i Växjö
  • Fåglar och smutsiga fönster
    Smutsiga fönster? En av de mest störande nedsmutsningen av fönster är fågelskit. I bland kan man nästan tro att fåglarna siktar med flit när de bombarderar husets glasrutor. Vanligtvis så är det inte så illa, det är mer att även fåglar behöver göra nummer två! Vi på skinandefönster.se tycker inte illa om fåglarna för den… Läs mer »Fåglar och smutsiga fönster
  • Företagsstädning – Städning på företag
    Städning på företag i Växjö med hög kvalitet till bra pris Företagsstädning. Vi håller rent och skapar trivsel i din verksamhetsmiljö, ditt kontor, köpcentrum, skola eller fastighet. Hem och kontor AB hjälper både företag och organisationer med effektiv kontorsstädning i Växjö och Alvesta. Vår duktiga och kunniga personal garanterar hög kvalitet på allt från kundbemötande till själva städningen,… Läs mer »Företagsstädning – Städning på företag
  • Våra bästa städtips: Rensa
    Städtips: Rensa. Känns bostaden trång, stökig och svårstädad? Är det svårt att hålla ordning för att du har för mycket prylar och saker? Då är det kanske dags att börja rensa upp lite bland allt som du har samlat på dig. Samlarmänniskan i våra gener Nästan alla människor samlar på sig saker. Kanske det är… Läs mer »Våra bästa städtips: Rensa
  • Alla älskar att städa
    Hemstädning med rutavdrag i Växjö och Alvesta. Veckostädning, flyttstädning och fönsterputsning. Få tid över till annat när vi städar din bostad. Vi älskar att städa, det gör väl alla? Eller hur? Alla älskar att städa Alla gillar att städa!Visst är det så? Håller du inte med? Om du tillhör den skaran som faktiskt har andra… Läs mer »Alla älskar att städa
  • Frågor om flyttstädning
    Frågor om flyttstädning. Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får om flyttstädning. Vad ingår i flyttstädning? Måste jag flyttstäda? Ja, är det verkligen nödvändigt att städa sin bostad när man flyttar ut? Vad ingår i flyttstädning? Kan det vara så svårt att städa en tömd bostad? Flyttstädning helg? Flyttfirman kommer på fredag. Kan ni städa på lördag?
  • Video om flyttstädning
    Se vår Video om flyttstädning här eller på vår YouTube kanal. Selma ska flytta och för det har hon bokat och anlitat en flyttfirma men när den sista flyttlådan är utburen så återstår flyttstädningen.
  • Vad kostar hemstädning?
    Hur mycket kostar hemstädning, och vad bör den innefatta? Hemstädning kan ha ganska varierande betydelse men de flesta tänker nog på det som en återkommande städtjänst. Vad kostar då hemstädning? Se priser på städning och begär offert online. Få mer fritid och överlåt städningen till professionell städfirma.
  • Hemfrid i höstmyset
    Hemfrid i höstmyset. Nu närmar sig hösten med bestämda steg. En riktig ordentlig storstädning kan absolut höja myskänslan. Överlåt städningen till vår städfirma, och låt dig själv njuta av ett rent och fräscht hem i höst. Läs mer om våra städtjänster på vår webbplats. Varför inte slippa stressen, det dåliga samvetet, eller rent av en… Läs mer »Hemfrid i höstmyset
  • Utökade öppettider
    Utökade öppettiderför att erbjuda bästa service åt våra kunder. Nya öppettider på vardagar, och även telefontid på lördagar. Är du nyfiken på hemstädning, fönsterputsning eller någon annan städtjänst så kan du nu ringa oss även på lördagar.
  • Jobbcoach: Att söka städjobb
    Några tips till er som söker tjänst hos oss på Hem och kontor AB. Att söka städjobb 1 Först av allt, vi söker inte efter folk som vill ha ett jobb – vi söker efter dig som vill jobba med det som vi brinner för – städning, lokalvård och annan service till företag och privatpersoner.… Läs mer »Jobbcoach: Att söka städjobb
  • Webbplats får högsta poäng
    Vår webbplats får högsta poäng eller åtminstone – näst intill högsta poäng. Google PageSpeed Insight är ett verktyg som bland annat mäter hur snabbt en webbsida eller webbplats laddas. Det fungerar som en indikation på användarvänlighet. Verktyget mäter sidans prestanda både om den besöks från dator och mobila enheter. Google PageSpeed Insights Varför är hastigheten… Läs mer »Webbplats får högsta poäng
  • Städfirma Tel: 0470-788 288
    Telefonnummer städfirma: Ring 0470-788 288 så hjälper vi dig med alla dina frågor angående städning av lägenhet, villa eller företag.
  • Städhjälp i Växjö
    Söker du efter bra städhjälp i Växjö? AM Hem och kontor AB är specialister på det mesta inom städning. Vi gör det skinande rent i kök och badrum, såväl som i sovrum och allrum. Lägenhet eller villa? Om du bor i villa eller i lägenhet spelar absolut ingen roll. Båda behöver kontinuelig städning. Det är… Läs mer »Städhjälp i Växjö
  • VÄXJÖ: Covid-19 – Är städfirma säkert?
    Covid-19 – Hur AM Hem och kontor AB hanterar situationen Vår företagspolicy här på Hem och kontor AB är att ta Covid-19 på största möjliga allvar. Det betyder inte att vi isolerar oss eller tar avstånd från våra kunder, men att vi följer strikta riktlinjer samt alla allmänna rekommendationer. Vi går genom våra åtgärder med… Läs mer »VÄXJÖ: Covid-19 – Är städfirma säkert?
  • Städa bort fördomar | Global Pride 2020
    Nu på lördag – den 27 juni går Global Pride av stapeln. Det ären live-streamad 24 timmar lång pride-festival som pågår över alla tidszoner! Hem och kontor kan tyvärr inte medverka, men vi hjälper gärna till att sprida budskapet. Covid-19 stoppar inte pride På grund av covid-19 har många pride-festivaler fått ställas in – men… Läs mer »Städa bort fördomar | Global Pride 2020
Tipsa någon om denna sida genom att dela eller skicka en länk med SMS eller email: