Hoppa till innehåll

Företagsservice och företagsstädning

Företagsservice och lokalvård. Vi hjälper både små och stora företag med företagsstädning i Småland. Anlitar du oss kan du vara säker på att du varje dag kommer till en ren och fräsch arbetsplats som ger dig energi till att klara av en lång dag på jobbet utan problem. Vi är försäkrade, har kollektivavtal, innehar F-skattsedel samt erbjuder nöjd kund-garanti. Du som företagskund kan därmed vara helt trygg med att vår företagsstädning sköts på rätt sätt.

Företagsservice och anpassad städning och lokalvård för era behov. Bild på nycklar ovanpå Hem och kontor AB Logotype.
Företagsservice och anpassad städning och lokalvård för era behov.

Miljövänlig städning för företag

Vi på HEM OCH KONTOR AB sätter miljön i första hand. För oss är det självklart att arbeta med miljövänliga städprodukter. Vi utbildar vår personal löpande så att de arbetar på ett så miljöeffektivt sätt som möjligt. De flesta av våra städkem är tillverkade lokalt, nämligen i Lessebo . Du kan därför känna dig trygg med att vår städning för företag i Småland är miljömedveten och att vi värnar om lokala företag och att vi gillar närproducerat.

Våra städtjänster för företag

Vi erbjuder flexibel städservice till alla typer av företag där frekvens och omfattning anpassas efter era behov. På större företag städar vi kanske dagligen medan andra företagskunder endast har behov av städning en gång i veckan. Därför anpassar vi våra städtjänster efter era behov. Läs mer om våra anpassade städtjänster för stora och små företag:

Välj HEM OCH KONTOR AB vid upphandling av städtjänster för ett komplett utbud av hållbara och effektiva städlösningar och företagsservice.