Hoppa till innehåll

Städning med nöjd kund garanti

Som ett steg i vår strävan efter att leverera bästa kvalitet på våra städtjänster så lämnar vi nöjd kund-garanti på utförda arbeten oavsett om det är hemstädning, flyttstädning, fönsterputs eller kontorsstädning.

Garanti på städning
Städfirma i Växjö med garanti på utförd städning.

Att du är en nöjd kund är alltid vårt mål. När du anlitar HEM OCH KONTOR AB för städning, fönsterputsning eller någon annan städtjänst så vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att du får ett korrekt utfört jobb, och till överenskommet pris. Nöjda kunder är vad vi lever av och det som är grundstenen i företaget.

Det är därför vi erbjuder nöjd kund-garanti. Är du inte nöjd är vi inte heller nöjda och kommer att anstränga oss till det yttersta för att rätta till det som blivit fel. Det är vår garanti.

Även om du inte är direkt missnöjd, men kanske inte heller helt nöjd eller har några funderingar runt städningen, eller annan service vi har utfört – då vill vi att du hör av dig till oss.

Privat eller företagskund?

Läs mer om de olika tjänster vi erbjuder inom städ, fönsterputs, textil och mattvätt, trappstädning, skola, vård, förskola och kontorsstädning.

Är du här som privatperson eller som företag?

Vårt mål är 100% nöjda kunder

Vi gör vårt bästa var dag för att försöka uppnå detta, men utan din feed-back så är det inte möjligt. Vi älskar att få höra när våra kunder är nöjda med oss, men det är minst lika viktigt för oss att få höra när något gått lite fel.

Ge oss feedback – Ring oss

Vi på HEM OCH KONTOR vill gärna höra dina synpunkter. Vi älskar ros, men uppskattar ris. Är du inte nöjd med vårt utförda arbete, oavsett om det är hemstädning, flyttstädning, fönsterputs eller någon annan tjänst så kontakta oss så vi kan lösa det. Det ingår i vår garanti.