Hoppa till innehåll
Hem och kontor AB » Privatkund » Flyttstädning » Vad kostar flyttstädning?

Vad kostar flyttstädning?


Pris på flyttstädning, vad kostar det att få hjälp med flyttstädningen? Hem och kontor AB och vår duktiga personal hjälper dig gärna när det är dags att flyttstäda. Vi tar med all utrustning och städmaterial. Dessutom ingår alltid Fönsterputsning i priset.

Vad kostar flyttstädning?
Vad kostar flyttstädning? Ska jag städa själv eller ska jag anlita en städfirma?

Få pris på flyttstädning, och se vad det kostar att få hjälp istället för att göra städningen själv. Det är nog billigare än vad du tror och fördelarna är många. Hem och kontor AB och våra duktiga städare och fönsterputsare hjälper dig gärna med hela flyttstädningen. Dessutom tar vi med all utrustning och städmaterial. Därpå lämnar vi garanti och fönsterputs ingår alltid i priset.

Vad kostar flyttstädning?

Här kan du se ungefärligt pris för för flyttstädningen av din bostad. Välj bostadens storlek i kvadratmeter. Kontakta oss för exakt pris och offert på städningen.


KvadratmeterFönsterputsGarantiPris från
50 kvmIngårIngår1 595 kr
70 kvmIngårIngår2 245 kr
90 kvmIngårIngår2 895 kr
120 kvmIngårIngår3 795 kr
Pris på flyttstädning avser flyttstäd i Växjö kommun, Alvesta kommun och Tingsryd kommun. Priset är inklusive moms, efter rutavdrag. Hos oss får du alltid fast pris på flyttstädning. Kontakta oss för exakt pris och offert.

Vad ingår i flyttstädningen?

När du flyttar ut och lämnar en bostad, oavsett om det är en villa eller lägenhet, så ska den totalrengöras. Alla utrymmen ska var rena, fräscha och kännas välkomnande för den som flyttar in.

Läs mer här: Vad ingår i flyttstädning?

Bra flyttstäd till bra pris

Oavsett om du flyttar ut från en hyresrätt, bostadsrätt eller villa så måste den städas ut ordentligt innan någon annan kan flytta in där. Förutom att man givetvis vill lämna en bostad i så gott skick som möjligt så är flyttstädningen faktiskt reglerad i lag.

Om du vill testa att själv städa din gamla bostad så kan du begära lista om allt som måste göras av din mäklare, fastighetsförmedlare eller hyresvärd. Därefter ska du utföra städningen. Först kanske du måste investera i ny städutrustning. Och så småningom ska slutstädningen även bli godkänd. Annars kan du överlåta flyttstädet åt oss!

Flyttstädning från 32 kronor per kvadratmeter!

När flyttfirman har burit ut den sista flyttlådan och du är full av förväntan på att flytta in i din nya bostad så är det dessvärre en sak du måste ordna först. Den tidigare bostaden måste nu fullständigt städas, vitvaror rengöras och alla fönster putsas.

Vi tar hand om detta åt dig. Priset beror på en mängd olika faktorer och givetvis bostadens storlek men också dess skick. Därför bör du kontakta oss för att få ett exakt pris. Använd gärna tabellen på denna sida för att beräkna ett ungefärligt pris men kontakta oss för offert.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att göra din vardag enklare.

Ring oss:
Vardagar 08:00 till 18:00
Lördagar 10:00 till 15:00

0470-788 288

eller kontakta oss dygnet runt här:


Din lokala städfirma i Växjö och Alvesta – Hem och kontor AB

Städat hemma: HemstädningVeckostädningStorstädningFlyttstädningFönsterputs
Städat på jobbet: KontorsstädningFönsterputs företagButiksstädning
Pris: Pris hemstädningPris flyttstädningOffert företagsstädning
Följ oss på: Facebook Läs vår blogg: Städblogg

Tipsa någon om denna sida genom att dela eller skicka en länk med SMS eller email: