Om oss på Hem & kontor AB – Städning i Växjö

All form av städning, hushållsnära tjänster (med RUT-avdrag), och fullservice för företag och organisationer. Experter på hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning och fönsterputs.

Hem och kontor - Städ och lokalvård i Växjö. Vi utför all form av städning.
Hem och kontor – Städ och lokalvård i Växjö. Vi utför all form av städning.

Hem & kontor AB

Oavsett om du besöker vår sida som blivande kund, eller blivande medarbetare så önskar vi dig hjärtligt välkommen. Även om städning och fönsterputsning är det primära i vår verksamhet, så åtar vi oss det mesta inom fastighetsservice och underhåll.

Vi är ett lokalt städföretag i Växjö som värdesätter närheten till våra kunder. Hem & kontor servar både privatpersoner och företag.

Org. nr.:

559258-0509

Bankgiro:

5505-2435

Leveransadress:

AM Hem och kontor AB
Elleholmsvägen 11
352 43 VÄXJÖ

Följ oss på sociala media

  • Facebook – Vi finns på Facebook. Följ oss gärna där. Glöm inte att dela och gilla oss!
  • YouTube – Japp, vi har en YouTube-kanal. Här delar vi demofilmer och olika städtips.

Senaste nytt om städning:

Läs de senaste inläggen i vår blogg om städning, lokalvård och fönsterputs.

Jobba med städning och lokalvård hos oss

Lokalvårdare sökes. Vi är ett renodlat serviceföretag som helt och hållet bygger på våra medarbetares engagemang, skicklighet och servicekänsla. Därför söker vi dig som är noggrann, punktlig och ambitiös. 

  • Lediga jobb som städare i Växjö
    Städare inom hemstädning Senaste ansökningsdatum 2020-07-31 Städare sökes. Vi är ett renodlat serviceföretag som helt och hållet bygger på våra medarbetares engagemang, skicklighet och servicekänsla. Därför söker vi dig som är noggrann, punktlig och ambitiös.  Hem och kontor söker nu städare/lokalvårdare inom hemstädning i Växjö. För tillfället söker vi endast timanställda. Som timanställd har du […]
  • Lediga jobb som lokalvårdare i Växjö
    Städare inom kontorsstädning Senaste ansökningsdatum 2020-07-31 Lokalvårdare sökes. Vi är ett renodlat serviceföretag som helt och hållet bygger på våra medarbetares engagemang, skicklighet och servicekänsla. Därför söker vi dig som är noggrann, punktlig och ambitiös.  Hem och kontor söker nu städare/lokalvårdare inom kontorsstädning i Växjö. För tillfället söker vi endast timanställda. Som timanställd har du […]

The Tipsy Red Foxmodekläder med tryck.


Sök lediga jobb hos oss: Lediga jobb i Växjö.

Skrolla till toppen