Hoppa till innehåll
Hem » Kontakta oss – Hem och kontor AB

Kontakta oss – Hem och kontor AB


Städning i Växjö och Alvesta. Kontakta Hem och kontor AB. Vi är en städfirma i Småland, Kronoberg med duktiga städare och lokalvårdare i Växjö och Alvesta. Vi utför all sorts städning och fönsterputsning, både i ditt hem och på din arbetsplats. Ring oss direkt eller fyll i formuläret på denna sida så kontaktar vi dig. Vi återkopplar så snart vi kan.

Kontakta oss - Städning i Växjö och Alvesta.
Kontakta oss – Hem och kontor AB – Städning i Växjö och Alvesta.

Städning i Växjö – Hem och kontor AB

Hem och kontor AB utför all sorts städhjälp för lägenheter och villor som är anpassade för att uppfylla villkoren för Skatteverkets regler gällande rutavdrag. Vi har kompetent och duktig personal, samt sammarbets partners så vi kan även erbjuda tjänster inom rotavdragets riktlinjer. Självklart så kan du beställa våra tjänster utan rot- eller rutavdrag.

Vill du komma i kontakt med oss på Hem & kontor kan du enkelt skicka e-post till oss genom att fylla i formuläret nedanför. Glöm inte att kontrollera din e-postadress en extra gång.

Söker du jobb hos oss så ber vi dig istället använda länken här: Sök jobbDu når oss på telefon:

0470-788 288

Helgfria vardagar 08:00 – 18:00
Lördagar 10:00 – 15:00


Jourtelefon:

070-790 9892


AM Hem och kontor AB - lokalvård i Växjö.
AM Hem och kontor AB – lokalvård i Växjö.

Hemstädning

Vi tar hand om er hemstädning oavsett om det är en lägenhet eller en villa, slott eller koja. Samma sak gäller vår fönsterputs. Ni får alltid en städtjänst anpassad till era behov. Dessutom får ni bästa städservice till bästa pris. Läs mer om våra städtjänster här eller kontakta oss direkt för att höra vad vi kan erbjuda er.

Veckostädning

Med vår återkommande hemstädning får du mer tid till annat. Veckostädning sker allt från ett par gånger i veckan till någon gång per månad.

Hemstädning Växjö och Alvesta.
Fönsterputs Växjö Alvesta.

Fönsterputs

Nytvättade fönster lyfter hela ditt hem. Det blir ljusare och hela bostaden känns fräschare. Beställ fönsterputs hos oss året runt. Välj själv om både in och utsida ska putsas.

Flyttstädning

Boka komplett flyttstädning där allting ingår inklusive fönsterputsning och garanti på utfört städjobb. Bästa flyttstädning till bästa pris med professionella städare.

Flyttstädning Växjö Alvesta.
Storstädning Växjö Alvesta.

Storstädning

En storstädning kan behövas av många olika själ. Många vill ha dem två eller fler gånger per år. Storstädning passar både den som städar själv, som den med veckostädning.

Städning i Växjö för företag:

Några av våra företagstjänster:


Din lokala städfirma i Växjö och Alvesta – Hem och kontor AB

Städat hemma: HemstädningVeckostädningStorstädningFlyttstädningFönsterputs
Städat på jobbet: KontorsstädningFönsterputs företagButiksstädning
Följ oss på: Facebook Läs vår blogg: Städblogg


Tipsa någon om denna sida genom att dela eller skicka en länk med SMS eller email: