Vad kostar flyttstädning?


Pris på flyttstädning, vad kostar det att få hjälp med flyttstädningen? Hem och kontor AB och vår duktiga personal hjälper dig gärna när det är dags att flyttstäda. Vi tar med all utrustning och städmaterial. Fönsterputsning ingår i priset.

Vad kostar flyttstädning?
Vad kostar flyttstädning? Ska jag städa själv eller ska jag anlita en städfirma?

Få pris på flyttstädning, och se vad det kostar att få hjälp med flyttstädningen. Hem och kontor AB och våra duktiga städare och fönsterputsare hjälper dig gärna med hela flyttstädningen. Vi tar med all utrustning och städmaterial. Garanti och fönsterputsning ingår alltid i priset.

Vad kostar flyttstädning?

Räkna ut ungefärligt pris för för flyttstädningen av din bostad. Välj bostadens storlek i kvadratmeter. Om lägenheten eller villan är större än 120 kvadratmeter så kan du lägga till den ytan till biutrymmen. Priset visar vad du ska betala efter avdraget RUT-avdrag.Vad ingår i flyttstädningen?

När du flyttar ut och lämnar en bostad, oavsett om det är en villa eller lägenhet, så ska den totalrengöras. Alla utrymmen ska var rena, fräscha och kännas välkomnande för den som flyttar in.

Läs mer här: Vad ingår i flyttstädning?

Bra flyttstäd till bra pris

Oavsett om du flyttar ut från en hyresrätt, bostadsrätt eller villa så måste den städas ut ordentligt innan någon annan kan flytta in där. Förutom att man givetvis vill lämna en bostad i så gott skick som möjligt så är flyttstädningen faktiskt reglerad i lag.

Om du vill testa att själv städa din gamla bostad så kan du begära information om allt som måste göras av din mäklare, fastighetsförmedlare eller hyresvärd. Annars kan du överlåta flyttstädet åt oss!

Flyttstädning från 31 kronor per kvadratmeter!

När flyttfirman har burit ut den sista flyttlådan och du är full av förväntan på att flytta in i din nya bostad så är det dessvärre en sak du måste ordna först. Den tidigare bostaden måste nu fullständigt städas, vitvaror rengöras och alla fönster putsas.

Vi tar hand om detta åt dig. Priset beror på en mängd olika faktorer och givetvis bostadens storlek. Använd gärna kalkylatorn på denna sida för att beräkna ett ungefärligt pris. Kontakta oss för offert.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att göra din vardag enklare.

Ring oss:
Vardagar 08:00 till 18:00
Lördagar 10:00 till 15:00

0470-788 288

eller kontakta oss dygnet runt här:


Vi är din städfirma i Växjö och Alvesta – Hem & kontor AB

Städfirma bäst i test
Google Review

Städa hemma: HemstädningVeckostädningStorstädningFlyttstädningFönsterputsning
Städa på jobbet: KontorsstädningFönsterputs företag
Följ oss på: Facebook & Twitter

Tipsa någon om denna sida genom att dela eller skicka en länk med SMS eller email: