Erbjudande! Testa hemstädning

Nu kan du testa hemstädning till nedsatt pris. Många säger att de gärna skulle vilja avlastas med städhjälp men har svårt att komma till skott. Få vet hur smidigt och prisvärt det är med inhyrd städservice.

Testa hemstädning. Erbjudande - prova på städning i ditt hem, villa eller lägenhet. Erbjudandet gäller i Växjö.
Testa hemstädning. Erbjudande – prova på städning i ditt hem, villa eller lägenhet. Erbjudandet gäller i Växjö.

Om du känner dig nyfiken och har funderingar kring hemstädning så är det ett bra tillfälle nu att prova hur det fungerar. De flesta som testar hemstädning vill ha det igen, och igen, och igen…

Den lyxiga känslan av att komma hem till en skinande ren lägenhet var otrolig. Jag visste inte hur smutsigt jag hade haft det tidigare tills jag upptäckte skillnaden.

Camilla Larsson, nöjd kund på Teleborg, Växjö
Spegel, spegel på väggen där... När Hem och kontor har putsat dina speglar så är det du som vackrast i landet är!
Spegel, spegel på väggen där – säg mig vem vackrast i landet är?
När Hem och kontor har putsat dina speglar så är det du som vackrast i landet är!

Vi som städfirma hjälper dig med RUTavdrag

Vår hemstädning är väldigt flexibel men vi har ett grund-konsept som vi vanligtvis utgår från. Den innehåller de vanligaste momenten men allt är anpassningsbart efter era behov. Vill du använda dig RUTavdraget så sköter vi hela hanteringen åt dig. Du faktureras med avräknat RUT. Hem och kontor sköter det administrativa arbetet mot Skatteverket.

Här kan du läsa vad städningen normalt innefattar: Hemstädning

Testa hemstädning i Växjö - Städbolag med prova på erbjudande!

Erbjudandet gäller vid att tillfälle per hushåll och senast till och med 31 december 2020. Priset är per timme och efter avdraget RUT-bidrag.

Prova på erbjudande

Du kan prova vår hemstädning helt utan att binda upp dig på något sätt. Du kan faktiskt när som helst beställa en en städning av din bostad, men det smidigaste, och det de flesta väljer är att prenumerera på städtjänsten. Alltså ha en återkommande inbokad städning till exempel var eller varannan vecka, per månad, eller annan intervall som du väljer.

Anmäl ditt intresse här

Eller ring oss:

Vi på Hem och kontor älskar att kommunicera direkt med dig. Vi kommunicerar på dina villkor och du är givetvis alltid välkommen att ringa oss. Om vi inte kan svara för tillfället så ringer vi upp dig så snart som möjligt.

Ring oss:

070-790 9892

Skrolla till toppen