Erbjudande! Testa hemstädning


Nu kan du testa hemstädning till nedsatt pris. Många säger att de gärna skulle vilja avlastas med städhjälp men har svårt att komma till skott. Få vet hur smidigt och prisvärt det är med inhyrd städservice.

Erbjudande - prova på städning i Växjö.
Testa hemstädning. Erbjudande – prova på städning i ditt hem, villa eller lägenhet. Erbjudandet gäller i Växjö.

Om du känner dig nyfiken och har funderingar kring hemstädning så är det ett bra tillfälle nu att prova hur det fungerar. De flesta som testar hemstädning vill ha det igen, och igen, och igen…

Den lyxiga känslan av att komma hem till en skinande ren lägenhet var otrolig. Jag visste inte hur smutsigt jag hade haft det tidigare tills jag upptäckte skillnaden.

Camilla Larsson, nöjd kund på Teleborg, Växjö
Spegel, spegel på väggen där... När Hem och kontor har putsat dina speglar så är det du som vackrast i landet är!
Spegel, spegel på väggen där – säg mig vem vackrast i landet är?
När Hem och kontor har putsat dina speglar så är det du som vackrast i landet är!

Vi som städfirma hjälper dig med RUTavdrag

Vår hemstädning är väldigt flexibel men vi har ett grund-konsept som vi vanligtvis utgår från. Den innehåller de vanligaste momenten men allt är anpassningsbart efter era behov. Vill du använda dig RUTavdraget så sköter vi hela hanteringen åt dig. Du faktureras med avräknat RUT. Hem och kontor sköter det administrativa arbetet mot Skatteverket.

Här kan du läsa vad städningen normalt innefattar: Hemstädning

Testa hemstädning i Växjö - Städbolag med prova på erbjudande!

Erbjudandet gäller vid att tillfälle per hushåll och senast till och med 31 december 2020. Priset är per timme och efter avdraget RUT-bidrag.

Prova på erbjudande

Du kan prova vår hemstädning helt utan att binda upp dig på något sätt. Du kan faktiskt när som helst beställa en en städning av din bostad, men det smidigaste, och det de flesta väljer är att prenumerera på städtjänsten. Alltså ha en återkommande inbokad städning till exempel var eller varannan vecka, per månad, eller annan intervall som du väljer.

Anmäl ditt intresse här

Eller ring oss:

Vi på Hem och kontor älskar att kommunicera direkt med dig. Vi kommunicerar på dina villkor och du är givetvis alltid välkommen att ringa oss. Om vi inte kan svara för tillfället så ringer vi upp dig så snart som möjligt.


Ring oss, alla vardagar 08:00 till 17:00

0470-788 288


Hur fungerar hemstädning med rutavdrag?

Hur fungerar det att beställa städhjälp? Hur bokar man hemstädning?

 • 1. Du, som kund kontaktar oss på Hem och kontor AB.

  Om du ringer oss så är det vår vision att svara ditt samtal inom två minuter. Tyvärr, så är inte alltid det möjligt men du kan lämna meddelande så att vi kan ringa upp dig. Det gör vi så snart som möjligt.
  Du kan också kontakta oss via vårt kontaktformulär: Offert på städning.

 • 2. Du berättar dina önskemål angående städhjälp eller andra hushållsnära tjänster.

  Ibland löser vi det mesta via telefon, annars gör vi gärna ett hembesök för att gå genom just dina önskemål och lättare kunna ge dig ett bra erbjudande på lämpliga val av tjänster. Du väljer vilken nivå av service du önskar. Du kan alltid ändra detta senare.

 • 3. Vår duktiga och noggranna personal utför arbetet.

  Om inte du själv är hemma så måste någon annan ombesörja att vår personal kommer in i bostaden. Vi kan även ha nyckel och eventuella koder till lås och/eller larm. Vi har rutiner för att hantera detta på ett säkert sätt.
  All vår personal har tystnadsplikt och de vet att respektera kunden och kundens integritet. De registrerar även när de anländer, och när de lämnar er bostad via en app.
  När jobbet är utfört så väntar ett skinande rent hem när du kommer hem!

 • 4. Om du har några funderingar runt utförd städning…

  Har du några funderingar, något du vill ändra på, eller kanske något du inte är helt nöjd med – då ringer du vårt servicenummer, och vår personal där kommer att hjälpa dig.

 • 5. Du faktureras direkt från oss.

  En gång per månad så får du en faktura från oss. Har du tillgängliga medel för ditt rutavdrag, och i vissa fall rotavdrag, så sköter vi hela hanteringen åt dig. Du behöver inte skicka in några dokument till Skatteverket. Inte heller ligga ute med några pengar. Vi på Hem och kontor AB sköter hela den hanteringen åt dig.

 • 6. Vår personal fortsätter ta hand om ditt hem när du gör det som du brinner för.

  Det finns otroligt många olika lösningar på hur våra tjänster önskas utföras men många väljer någon av våra standardlösningar. Kom ihåg att vi alltid lyssnar på våra kunder och deras önskemål.
  Vanligaste tjänsterna för hemstädning:
  – Städning var vecka
  – Städning varannan vecka (mest populär)
  – Städning var tredje vecka
  – Städning en gång per månad

  Populära tilläggstjänster:
  – Fönsterputsning två gånger per år
  – Storstädning


Vi är din städfirma i Växjö och Alvesta – Hem & kontor AB

Städa hemma: HemstädningVeckostädningStorstädningFlyttstädningFönsterputsning
Städa på jobbet: KontorsstädningFönsterputs företag
Följ oss på: Facebook & Twitter

Tipsa någon om denna sida genom att dela eller skicka en länk med SMS eller email: