Privatkund – Hemstädning i villa & lägenhet

Hemstädning med RUT-avdrag. Vi utför professionell storstädning, flyttstädning, och löpande städning. Så skinande rent! För bästa bekvämlighet och garanterat rent hem – prenumerera på våra städtjänster.

Städa i hem och bostad med RUT-avdrag. Hemstädning för lägenhet ch villa i Växjö.
Städa i hem och bostad med RUT-avdrag.

Hemstädning

Vår hemstädning kan du beställa när som helst för enstaka tillfällen, men du kan också prenumerera på regelbunden städning. Vi går tillsammans med dig genom vilka behov du har för att utforma ett program gemensamt.

Behöver ditt företag städhjälp? Läs mer om våra tjänster för företag här: Kontorsstädning.

Exempel på tjänster:

  • Fönsterputs
  • Matt och textiltvätt
  • Storstädning

Rutavdrag

Du kan få göra avdrag från din skatt för arbetskostnaden när du anlitar någon för hushållsnära tjänster (städning), inklusive flyttjänster, reparation och underhåll av vitvaror och IT-utrustning (rut). Material och resekostnader ger däremot inte rätt till rot- och rutavdrag.

För närvarande gäller att personer som inte fyllt 65 år vid årets början kan göra Rutavdrag upp till 50 000 kronor per år. Den som har hunnit fylla 65 tillåts dra av 25 000 per år.

Kontrollera ditt rutavdrag

Skatteverket har en e-tjänst där du kan se hur mycket rutavdrag du har utnyttjat.

  • Skatteverket: Rut och rot (öppnas i ett nytt fönster)

Så här fungerar rutavdraget

Du som köper ruttjänster (till exempel hemstädning) ansöker inte själv om avdraget. Det gör den som har utfört arbetet. Vi drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Rot- och rutavdraget räknas ihop och är sammanlagt max 50 000 kronor per person och år. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du har gjort.

Vill du veta mer?

Kontakta oss nu så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att göra din vardag enklare.

Ring oss:

070-790 9892

Skrolla till toppen