Hoppa till innehåll
Hem » Städfirma » Om oss » Jobba hos oss

Jobba hos oss


Sök lediga jobb i Växjö. Vi är ett företag inom städ och lokalvård. Bland våra uppdrag ingår bland annat hemstädning (städning med RUT-avdrag), matt och textilvård, fönsterputs, flyttstädning och kontorsstädning. Är kanske du vår nästa kollega?

Lediga jobb Hem och kontor i Växjö
Lediga jobb Hem och kontor i Växjö

Hem och kontor tror vi att varje individ har något unikt och värdefullt att erbjuda. Vår rekryteringsprocess hjälper oss att hitta rätt medarbetare och hjälper dig att hitta rätt jobb.

Vill du vara med och skapa ett renare sverige?

Hittar du ett jobb du är intresserad av så uppmuntrar vi dig att söka. Vi försöker återkomma till dig inom 14 dagar. Om du verkar vara rätt person för tjänsten så blir en intervju nästa steg. Låt oss veta vem du är så vi kan lära känna varandra. Under hela processen får du ta del av resultat och feedback.

Lediga städjobb i Växjö

Besök gärna vår sida hos Arbetsförmedlingen för att läsa om vilka lediga städjobb, lokalvård, fönsterputsning eller andra vakanta tjänster hos oss på Hem och kontor AB. Läs mer här: Arbetsförmedlingen.

Använd vårt kontaktformulär och berätta lite kortfattat om dig själv. Berätta gärna om dina jobberfarenheter och dina bästa egenskaper. Du ska inte skicka in några meriter eller andra dokument nu. Vi hör av oss till dig inom 3 veckor.

Vänligen ange om du söker ett specifikt jobb, eller om detta är en spontanansökan.

Läs gärna våra tips innan du söker jobb hos oss:
Att söka jobb!

OBS! Dett formulär är endast för jobbansökan. Har du ett annat ärende – vänligen kontakta oss här!

Du kan skriva din ansökan på svenska eller engelska.

Skicka jobbansökan med post

Det går även bra att skicka in en ansökan med vanlig post. Skriv kortfattat och du behöver inte skicka med några kopior på meriter eller utbildningar. Det tar vi senare.

Hem och kontor AB
Elleholmsvägen 11
352 43 Växjö

Hem och kontor AB samarbetar med Arbetsförmedlingen i vår rekrytering.

Läs mer om våra tjänster och uppdrag: hemstädning, fönsterputs och kontorsstädning.


Tipsa någon om denna sida genom att dela eller skicka en länk med SMS eller email: