Om oss på Hem & kontor AB


All form av städning, hushållsnära tjänster (med RUT-avdrag), och fullservice för företag och organisationer. Experter på hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning och fönsterputs.

Hem och kontor - Städ och lokalvård i Växjö. Vi utför all form av städning.
Hem och kontor – Städ och lokalvård i Växjö. Vi utför all form av städning.

Hem & kontor AB

Oavsett om du besöker vår sida som blivande kund, eller blivande medarbetare så önskar vi dig hjärtligt välkommen. Även om städning och fönsterputsning är det primära i vår verksamhet, så åtar vi oss det mesta inom fastighetsservice och underhåll.

Vi är ett lokalt städföretag i Växjö som värdesätter närheten till våra kunder. Hem & kontor servar både privatpersoner och företag.


Administration och personal

Välkommen till oss här på Hem och kontor AB. Vi är ett ungt och lokalt företag, med decenniers erfarenhet från hela världen. Låter det motsägelsefullt? Det är det inte. Det är vad som händer när Corona-pandemin sammanför två människor med totalt olika bakgrunder, men båda är städ-nördar.

Andy Renard, VD, Hem och kontor AB
Andy Renard, VD, Hem och kontor AB

Andy Renard, VD

Chief Executive Officer, Hem och kontor AB

Andy har en bred bakgrund som CFO (ekonomichef) på internationella företag i Hong Kong, Sydamerika och USA, inom bland annat telecom och råvaruindustrin. Som kontrast till detta så älskar han praktiskt arbete, framför allt när han får jobba kreativt, till exempel med fotografering eller design. Andy är även CEO för Los Angeles baserade TipsyRedFox.

Telefon: 0470-788 288
Mobil: 070-790 9892
Email: [email protected]


Mitra Ghadiri, Personalchef, Hem och kontor AB
Mitra Ghadiri, Personalchef, Hem och kontor AB

Mitra Ghadiri, Personalchef

Human Resources Director, Hem och kontor AB

Mitra är utbildad frisör och det är nog därifrån hon har fått sin känsla för den estetiska perfektionism hon alltid eftersträvar. Från frisör kom hon som av en slump in i städbranschen. Hon kom att driva ett företag i den kosmopolitiska metropol staden Teheran, Iran, inom hus och lägenhetsservice, städning och andra tjänster för hemmet. Nu är hon i Sverige, och hon är en av grundarna till Hem och kontor AB.

Telefon: 0470-788 288
Email: [email protected]


Företagsinformation

AM Hem och kontor AB är ett företag inom städning, lokalvård och andra hushållsnära tjänster. Vi hanterar och tar hand om allt pappersarbete angående RUT, och ROT avdrag åt dig.

Organisationsnummer:
559258-0509

Momsreg nr/VAT-nr:
SE559258050901

Bankgiro:
5505-2435

Faktura och leveransadress:
AM Hem och kontor AB
Elleholmsvägen 11
352 43 VÄXJÖ

Telefon: 0470-788 288


Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att göra din vardag enklare.

Ring oss:
Vardagar 08:00 till 18:00
Lördagar 10:00 till 15:00

0470-788 288

eller kontakta oss dygnet runt här:

Följ oss på sociala media

 • Facebook – Vi finns på Facebook. Följ oss gärna där. Glöm inte att dela och gilla oss!
 • Twitter – Nu kan du följa Hem och kontor på Twitter.
 • Instagram – Även på Instagram finns vi representerade, följ oss gärna där.
 • YouTube – Japp, vi har en YouTube-kanal. Här delar vi demofilmer och olika städtips.

Senaste nytt om städning:

Läs de senaste inläggen i vår blogg om städning, lokalvård och fönsterputs.

Jobba med städning och lokalvård hos oss

Lokalvårdare sökes. Vi är ett renodlat serviceföretag som helt och hållet bygger på våra medarbetares engagemang, skicklighet och servicekänsla. Därför söker vi dig som är noggrann, punktlig och ambitiös. 

 • Städare inom hemstädning
  Vi söker motiverade städare Senaste ansökningsdatum: 2020-08-31 Ort: Växjö Städare sökes. Vi är ett renodlat serviceföretag som helt och hållet bygger på våra medarbetares engagemang, skicklighet och servicekänsla. Därför söker vi dig som är noggrann, punktlig och ambitiös.  Hem och kontor AB söker nu städare/lokalvårdare inom hemstädning i Växjö. För tillfället söker vi endast timanställda. […]
 • Lediga jobb som städare i Växjö
  Städare inom hemstädning Senaste ansökningsdatum 2020-07-31 Städare sökes. Vi är ett renodlat serviceföretag som helt och hållet bygger på våra medarbetares engagemang, skicklighet och servicekänsla. Därför söker vi dig som är noggrann, punktlig och ambitiös.  Hem och kontor söker nu städare/lokalvårdare inom hemstädning i Växjö. För tillfället söker vi endast timanställda. Som timanställd har du […]
 • Lediga jobb som lokalvårdare i Växjö
  Städare inom kontorsstädning Senaste ansökningsdatum 2020-07-31 Lokalvårdare sökes. Vi är ett renodlat serviceföretag som helt och hållet bygger på våra medarbetares engagemang, skicklighet och servicekänsla. Därför söker vi dig som är noggrann, punktlig och ambitiös.  Hem och kontor söker nu städare/lokalvårdare inom kontorsstädning i Växjö. För tillfället söker vi endast timanställda. Som timanställd har du […]

The Tipsy Red Foxmodekläder med tryck.


Sök lediga jobb hos oss: Lediga jobb i Växjö.

Tipsa någon om denna sida genom att dela eller skicka en länk med SMS eller email: