Hoppa till innehåll
Hem » Städfirma » Offert på städning » Offert flyttstädning

Offert flyttstädning


Offert flyttstädning. Ska du flytta inom Växjö eller Alvesta kommun eller någon annan ort i Kronoberg och vill veta vad en flyttstädning innebär, vad som måste ingå i städningen och vad det kostar att anlita en professionell städfirma? Vår prissättning görs efter bostadens storlek och eventuella biytor, som exempelvis inglasad balkong, förråd, garage, källare eller vind. Fönsterputsning och ugnsrengöring ingår alltid i det fasta priset du får av oss.

Få offert på flyttstädning.
Få offert på flyttstädning.

Offert flyttstädning


Läs mer om slutstädning

För närvarande kan du förfråga pris och offert för följande områden:

Läs mer om vad som ingår i vår flyttstädning.

Sedan 2007 har du kunnat använda Rut-avdraget för olika städtjänster. Det innebär att du får en skattereduktion på 50% av arbetskostnaden, något som gjort att allt fler numera använder sig av professionella städbolag som hjälp i flyttprocessen. Vi hanterar rutavdraget åt dig och du fakturareas endast den del som du ska betala

Hur lång tid en flyttstädning tar varierar, och beror bland annat på, bostadens storlek, ytskikt, typ av fönster och fler faktorer.

Vad kostar det?

Idag är det förmånligt för privatpersoner att anlita en städfirma. Detta beror på rut-avdraget. Som vi förklarade ovan kan du göra ett stort skatteavdrag som privatperson, en stor fördel och något som gör att du kan få både flytt- eller hemstädning till mycket förmånligt pris. Eftersom varje hem är det andra olikt så varierar priserna beroende på bostaden som ska flyttas ur. Kontakta oss redan idag så återkommer vi med en offert anpassad efter din bostad och eventuella önskemål.


Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att göra din vardag enklare.

Ring oss:
Vardagar 08:00 till 18:00
Lördagar 10:00 till 15:00

0470-788 288

eller kontakta oss dygnet runt här:


Tipsa någon om denna sida genom att dela eller skicka en länk med SMS eller email: