Hoppa till innehåll
Hem » Städfirma » Offert på städning

Offert på städning


Offert på städning. Hur mycket kostar städhjälp? Kan jag få hemstädning? Vad kostar det att låta en professionell städfirma ta hand om städningen på kontoret? Använd vår tjänst här för att få prisförslag och offert på städtjänster, både för kontoret och din bostad.

Städare med städmaterial. Offert på städtjänster.
Offert på städtjänster. Få offert på flyttstädning och hemstädning.

Få offert på städning

Vill du få det lite extra fint hemma? Eller kanske öka trivseln på arbetplatsen? Låt oss på Hem och kontor AB ta hand om städningen. Vi hjälper dig med alla typer av städning oavsett om det är i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening. Du beskriver själv vilken typ av städning du behöver hjälp med och om det är ett engångsuppdrag eller om du vill ha regelbunden städning. Lämna dina uppgifter nedan för en kostnadsfri offert på städtjänster. Du är alltid välkommen att ringa oss direkt, om du föredrar det.

Vad kostar städning?

Få offert på hemstäd, företagsstädning eller flyttstädning från oss. Beskriv enkelt ditt städprojekt med hjälp av vårt enkla formulär. Vi återkopplar snarast och ger dig ett fast pris på städningen.

Offert hemstädning

Offert hemstädning

Idag är det riktigt förmånligt och enkelt att få sitt hem städat. Antingen flera gånger i veckan, eller några gånger per månad. Vi städar när det passar dig.

Offert företagsstädning

Ett rent och nystädat kontor är en viktigt för att skapa en trevlig och trivsam arbetsmiljö. Vi hjälper dig att hitta en prisvärd och proffsig lösning på företagets städbehov.

Offert företagsstädning
Offert flyttstädning

Offert flyttstädning

Flyttstädning genomförs efter ett noga planerat arbetsschemaDetta för att garantera ett bra resultat varje gång. Priset sätts med bostadsytan som utgångspunkt.


Om inget annat avtal tecknas så är offerten bindande och giltig till och med att tjänsten bokas, eller i högst 30 dagar.

Frågor om offert på städning?

Vad är det en offert?

En offert är ett erbjudande om en tjänst eller en vara med specificerade villkor. En städoffert från oss är ett erbjudande med syftet att ge ett skriftligt underlag till dig som kund, från oss som städfirma både prismässigt och innehållsmässigt.

Hur länge gäller en offert?

Från oss på Hem och kontor AB gäller offerten vanligtvis tills dess att tjänsten bokas, eller i högst 30 dagar efter upprättandet.

Får en offert avvika?

Vid pristillägg ska kunden betala vad som är rimligt i förhållande till den utförda städtjänsten (36 § 1 stycket KTjL). Om städfirman har lämnat en ungefärlig prisuppgift får det nya priset för arbetet inte överskridas med mer än 15 procent förutsatt att det inte föreligger några undantag (36 § 2 stycket KTjL).


Offert hemstädningOffert flyttstädningOffert kontorsstädning


Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att göra din vardag enklare.

Ring oss:
Vardagar 08:00 till 18:00
Lördagar 10:00 till 15:00

0470-788 288

eller kontakta oss dygnet runt här:


Din lokala städfirma i Växjö och Alvesta – Hem och kontor AB

Städat hemma: HemstädningVeckostädningStorstädningFlyttstädningFönsterputs
Städat på jobbet: KontorsstädningFönsterputs företagButiksstädning
Följ oss på: Facebook Läs vår blogg: Städblogg


Tipsa någon om denna sida genom att dela eller skicka en länk med SMS eller email: