Hem » Städfirma » Företagskund » Fönsterputs för företag

Fönsterputs för företag


Fönsterputs för företag är nog den mest kostnadseffektiva investering man kan göra som företagare. För bästa trivsel på företaget, både för medarbetare såväl som kunder, är rena fönster otroligt viktigt.

Fönsterputs för företag.
Fönsterputs för företag – en prisvärd investering.

Vi putsar och rengör era fönster

Vi putsar och rengör era fönster på både insida och utsida – endast med miljövänliga rengöringsmedel, såklart. Om du vill skaffa dig lysande utsikter skall du anlita oss för fönsterputsning. Glasklart och kristallrent. Vår fönstertvätt är effektiv och miljövänlig.

Fönsterputs för företag

Söker du istället fönsterputsning för i bostaden?
Privatpersoner kan dra av 50% priset med rutavdraget.
Läs mer här: Fönsterputsning hemma.

Fönstret är företagets ansikte utåt men det handlar inte endast om kundernas intryck, det handlar även om trivsel för de som arbetar i lokalerna.

För till exempel restauranger, konditori, mataffärer kan det uppfattas som direkt osmakligt om första intrycket är smutsiga och lortiga fönster. I all verksamhet med fönster som folk passerar är det viktigt att alltid hålla dem rena och fräscha. Ett smutsigt skylltfönster är inte särskilt inbjudande.

För andra verksamheter är det minst lika viktigt med rena fönster, men då de kanske inte är lika utsatta kan det räcka med två ordentliga fönstertvättar per år.

Några av våra företagstjänster:

  • Trappstädning
  • Flyttstädning

Vår personal

Alla våra städare, fönsterputsare och övriga medarbetare är anställda på schysta villkor med avtalsenliga löner, och samtliga anställda omfattas av vårt försäkringsskydd.

  • AVTALSGRUPPSJUKFÖRSÄKRING
  • AVTALSPENSION SAF-LO
  • FÖRSÄKRING OM AVGÅNGSBIDRAG AGB
  • FÖRSÄKRING OM FÖRÄLDRAPENNINGTILLÄGG FPT
  • PREMIEBEFRIELSEFÖRSÄKRING I AVTALSPENSION SAF-LO
  • TJÄNSTEGRUPPLIVFÖRSÄKRING TGL
  • TRYGGHETSFÖRSÄKRING VID ARBETSSKADA TFA

Hem och kontor AB är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar Kronoberg.


Frågor och svar om fönsterputsning

Hur mycket kostar fönsterputsning?

Inget fönster är det andra likt brukar det heta inom fönsterputsare branchen. Kanske en sanning med lite modifikation. Men, förutsättningarna varierar och det är flera olika faktorer som spelar in så vanligtvis behöver vi lite information från er innan vi kan ge ett optimalt pris för fönsterputsning.

Fönsterputsar ni en endast utsidan, eller kan jag beställa fönsterputs på insidan också?

Du som kund väljer. Vanligt vis tvättar vi hela dina fönster inklusive karmar och fönsterbleck. I bland finns det kanske endast behov av att putsa fönstrens utsida, då de är mer utsatta för väder och vind.

Vad använder ni för rengöringsmedel?

Vi är starkt engagerade i vår miljö och vi gör allt vi kan för att minimera all negativ inverkan. Vi värnar även om arbetsmiljön för er, och för våra fönsterputsare. Därför använder vi endast miljövänliga, Svanen-märkta städprodukter.

Kan jag abonnera på fönsterputs?

Absolut. Det går utmärkt att abonnera på fönstertvättning. Du kan prenumerera och vi kommer till dig så ofta som vi har bestämt. Vanligtvis minst en gång per månad för företag med skyltfönster eller 2 till 6 gånger per år för kontorsbyggnader. Det går även att välja hur ofta vi ska putsa inomhus respektive utomhus. Vanligtvis så behöver utsidan putsas oftare.


Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att göra din vardag enklare.

Ring oss:
Vardagar 08:00 till 18:00
Lördagar 10:00 till 15:00

0470-788 288

eller kontakta oss dygnet runt här:

Tipsa någon om denna sida genom att dela eller skicka en länk med SMS eller email: