Hem » Städfirma » Företagskund

Företagskund


Företagsservice. Vi erbjuder dig och ert företag en mängd olika tjänster och produkter. Allt för att skapa en trevligare arbetsplats, bättre upplevelser för era kunder, men också för att öka er synlighet både fysiskt och på Internet.

Hem och kontor AB – Företagsservice med garanti.

Rent och nystädat kontor – och en fräsch webbsida

Hem och kontor AB erbjuder ert företag allt från lokalvård till webbdesign. Vi har duktiga lokalvårdare som löpande håller era utrymmen rena och representativa. Men vi har också webbdesigners som hjälper er med er synlighet på internet och på sociala medier. Vi har även fotograf som kommer till er för fotografering av till exempel personal, processer, lokaler eller event.

Rena lokaler är så klart väldigt viktigt för de anställdas trivsel och hälsa, men det är minst lika viktigt för era kunder och det intryck er miljö gör på dem. Lika viktigt är det med en snygg och funktionell hemsida.

Städtjänster och lokalvård för företag:

Marknadsföring och kommunikation:

  • Företagsfotografering
  • Webbdesign
  • SEO optimering

Vad ingår i vår företagsservice?

Vi lägger gärna fram förslag och rekommendationer utifrån vår erfarenhet, men tillsammans kommer vi överens om vad som ska göras.

Förutom själva tjänsten eller produkten så ingår alltid vår nöjd kund-garanti. Dessutom har alltid vår personal schysta villkor och avtalsenlig lön. Vårt mål är att alltid vara branschens mest pålitliga och seriösa sammarbets partner. Vi vill alltid leverera bästa service till bästa pris.

Vill du veta mer om vår företagsservice?

Kontakta oss nu så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att göra din vardag enklare.


Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att göra din vardag enklare.

Ring oss:
Vardagar 08:00 till 18:00
Lördagar 10:00 till 15:00

0470-788 288

eller kontakta oss dygnet runt här:


Tipsa någon om denna sida genom att dela eller skicka en länk med SMS eller email: