Hoppa till innehåll
Hem och kontor AB » Städbloggen » Webbplats får högsta poäng

Webbplats får högsta poäng

Vår webbplats får högsta poäng eller åtminstone – näst intill högsta poäng. Google PageSpeed Insight är ett verktyg som bland annat mäter hur snabbt en webbsida eller webbplats laddas. Det fungerar som en indikation på användarvänlighet. Verktyget mäter sidans prestanda både om den besöks från dator och mobila enheter.

hemochkontor.se - Vår webbplats får högsta poäng.
hemochkontor.se – Vår webbplats får högsta poäng.

Google PageSpeed Insights

Varför är hastigheten viktig?

Vår webbplats hemochkontor.se är motsvarigheten till en fysisk butik. Det är oftast här kunden får sin första kontakt med oss när de söker efter till exempel städhjälp eller fönsterputs. Vi vill att det besöket ska vara både informativt och trevligt. Men vi vill också att det återspegla företaget, Hem och kontor AB, vi som jobbar här, samt våra visioner och mål.

Därför, anser vi att upplevelsen och användarvänligheten på webbplatsen är en viktig del av Hem och kontor. Webbplats får högsta poäng och vi hoppas att de ska återspegla vår ambition när det gäller den städning, fönsterputsning eller annan service vi erbjuder.

Webbplats får högsta poäng

Med samma nogranhet och smidighet som vi utför våra städtjänster, ska även webbplatsen upplevs. 98/100 poäng!

  • Mobil: 93/100 poäng
  • Dator: 98/100 poäng

Dessa poäng fick vi 13 Augusti 2020.

Om PageSpeed ​​Insights

PageSpeed ​​Insights (PSI) rapporterar om prestandan på en sida på både mobila och stationära enheter och ger förslag på hur den sidan kan förbättras.

PSI tillhandahåller både labb- och fältdata om en sida. Labdata är användbara för att felsöka prestandafrågor, eftersom de samlas in i en kontrollerad miljö. Men det kanske inte fångar verkliga flaskhalsar. Fältdata är användbara för att fånga verklig användarupplevelse i verkligheten – men har en mer begränsad uppsättning mätvärden.


Rekommenderad läsning i städbloggen:

Tipsa någon om denna sida genom att dela eller skicka en länk med SMS eller email: