Hoppa till innehåll
Hem » Blogg » Städsugen? Få tid över till annat…

Städsugen? Få tid över till annat…

Städsugen? Få tid över till annat, Hem och kontor tar hand om städningen i ditt hem och på ditt jobb. Gör det du helst vill gör och låt oss göra det vi gillar – överlåt städningen åt oss. Vi tar hand om hemstädning, fönsterputsning och kontorsstädning.

20 städtips som gör att du slipper städa så ofta.

1. Lämna inte disk i diskhon eller på diskbänken. Städa upp i köket direkt efter att du har gjort något. Torka av ytorna och håll diskhon ren.

2. Städa i badrummet lite snabbt efter varje användning av det. Ha en trasa tillgänglig och torka ur handfatet, tvätta av toaletten med toaborsten och spraya på lite rengöring i duschen. Det tar bara ett par minuter varje gång och gör både badrummet fint hela tiden och dessutom slipper du göra en jättestädning av det när du väl gör det.

3. Plocka upp saker när du rör dig mellan rummen. Barn lämnar saker efter sig överallt. Ta upp dem och lägg dem i en korg (eller vad du använder) och låt barnen ta hand om sakerna själva sedan.

4. Häng alltid in kläder där de ska vara, lämna dem inte på stolar och sängen. Ner med dem i lådor, in i garderoberna. Det ser stökigt ut med kläder överallt och de uppmuntrar dessutom till högar.

5. Ge barnen egna tvättkorgar att ha i rummen så de inte bygger högar där inne.

6. Ta ut soporna varje dag även om soppåsen inte är helt full. Det är en bra vana.

7. Städa lite snabbt innan du lämnar din bostad. Det är skönt att komma hem till ett rent hem – särskilt när man är trött.

8. Bädda alltid sängarna. Det är jättetrist att komma hem till en obäddad säng och härligt att komma hem när det är renbäddat och snyggt.

9. Städa till det lite innan du går och lägger dig. Det är stressande att vakna upp med gamla kaffekoppar och grejor runt omkring dig på morgonen. Att vakna upp i ett rent hem på morgonen gör din dag bättre.

10. Förbjud högar hemma. Det är så lätt att skapa högar av saker på vissa platser. Det är synd eftersom det tar så kort tid att lägga saker där de ska vara – och mycket lättare att hitta dem sedan.

Städsugen? Få mer tid över till annat...
Städsugen? Få tid över till annat…

11. Håll kylen ren, inte bara på insidan utan på utsidan. Kylar fulla av gamla lappar och bilder skapar ett rörigt intryck.

12. Lär dina barn att lägga undan sina saker. Mata in frasen ”ja, du får det när du städat undan” i deras huvuden så lär de sig snart att hålla ordning.

13. Se till så att varje sak hemma har sitt eget ”hem”. Det gör det lätt att veta var sakerna ska vara.

14. Lägg en kvart varje dag på att ta hand om det som blivit rörigt.

15. Håll alla platta ytor rena från högar.

16. Lägg bort det du inte använder på en gång. Gymväskan åker in i garderoben och kläderna i tvättkorgen.

17. Gör ett roligt experiment. Gå runt i ditt hem nu och plocka ner 10 saker som du inte behöver längre. Ge bort, sälj eller släng dem idag.

18. Städa med din favoritmusik på i bakgrunden eller i hörlurarna.

19. Avsätt gärna en särskild tid till varje rum så du vet hur lång tid du har på dig att göra klart det. Det gör att du slipper känna stress över städningen.

20. Köp bra städutrustning. Jobbet blir mycket lättare med rätt saker.

Skaffa städhjälp

Om du inte känner dig begeistrad över att pröva de 20 städtipsen, eller om du faktiskt testat dem men fortfarande känner att du skulle vilja spendera din tid på annat än städning – kontakta oss!

Vår passion är nämligen att städa och det är vad vi gör årets alla dagar. Vi städar ditt hem när du är på jobbet, och vi gör det rent och fint på din arbetsplats när du är ledig.

Vi hjälper dig med:

Få mer tid över, kontakta oss i dag!


Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att göra din vardag enklare.

Ring oss:
Vardagar 08:00 till 18:00
Lördagar 10:00 till 15:00

0470-788 288

eller kontakta oss dygnet runt här:

Tipsa någon om denna sida genom att dela eller skicka en länk med SMS eller email: