Hoppa till innehåll
Hem och kontor AB » Städbloggen » Städhjälp i Växjö

Städhjälp i Växjö


Söker du efter bra städhjälp i Växjö? AM Hem och kontor AB är specialister på det mesta inom städning. Vi gör det skinande rent i kök och badrum, såväl som i sovrum och allrum.

Lägenhet eller villa?

Om du bor i villa eller i lägenhet spelar absolut ingen roll. Båda behöver kontinuelig städning. Det är exakt lika trevligt att komma hem till en nystädad och fräsch lägenhet, som i en dito villa.

Behöver du städhjälp i Växjö? Ring AM Hem och kontor AB.
Behöver du städhjälp i Växjö? Ring AM Hem och kontor AB.

Våra städtjänster

Här är några av våra vanligaste städtjänster för bostäder, alltså privatpersoner. Vanligtvis så berättigar de till rutavdrag. För att göra det lite enklare så har vi våra färdiga förslag på upplägg. Men, vi är alltid lyhörda, lysnnar och anpassar oss efter kundens behov.

Våra populära städtjänster med rutavdrag:

 1. Veckostädning

  Denna städservice är ungefär vad det låter som. Det är återkommande städning men inte nödvändigtvis var vecka. Det är som en prenumerationstjänst på städning. Det går när som helst att ändra eller säga upp städtjänsten med 14 dagars marginal.
  Läs mer om vår Hemstädning och Veckostädning.

 2. Storstädning

  Storstädning är en mycket grundlig städning. Många moment som inte ingår i den vanliga Veckostädningen ingår här. Till exempel inuti skåp och lådor. Exakt vad du vill ha med i din storstädning går vi genom vid bokning. Innan Veckostädning påbörjas så är det ganska vanligt att vi börjar med denna städtjänst.
  Men det är givetvis även möjligt att beställa städningen helt fristående från andra städpaket.

 3. Flyttstädning

  Att flytta är en otroligt stor händelse för de flesta. Det kan vara många olika känslor involverade. Att flytta in i den nya bostaden och få iordning där brukar rankas högt. Men att flyttstäda i den gamla villan eller lägenheter brukar vara det som rankas lägst.
  Låt Hem och kontor hjälpa dig med flyttstädningen.

 4. Visningsstädning

  Är du på gång att sälja din bostad. Förmodlingen så vill du som de flesta att bostaden kommer i så bra dager som möjligt. En del säljare väljer att endast plocka iordning lite, medan andra anlitar speciella experter på heminredning. Vi på AM Hem och kontor AB jobbar inte med “home styling”, som för övrigt INTE berättigar till rutavdrag. Däremot hjälper vi dig gärna med visningsstädningen.

 5. Fönsterputs

  När du bokar fönsterputs för lägenhet så kan vi oftast ge dig ett fast pris direkt. Priset baseras på hur stor lägenhet du har och framför allt vilken sorts fönster det är. Vanligtvis behöver vi inte göra något hembesök innan första fönstertvätten. Vill du få dina fönster på villan putsade så kan det ibland vara lite svårare att att ge fast pris via telefon. I så fall behöver vi komma hem till er och titta på fastigheten.
  Ring oss för pris och offert på fönsterputs.

Behöver du städhjälp i Växjö?

Bra städfirma Växjö.
Hem och kontor AB – en bra städfirma i Växjö.

Rekommenderad läsning i städbloggen:

Tipsa någon om denna sida genom att dela eller skicka en länk med SMS eller email: