Hoppa till innehåll
Hem och kontor AB » Städbloggen » Städbolaget i Växjö

Städbolaget i Växjö

Vi är städbolaget i Växjö och vill vara ert naturliga val när ni behöver städning, oavsett det gäller hemstädning av er bostad, eller om ni behöver professionell städning av företagslokaler.

Lokalvårdare moppar golv. Hem och kontor AB är städbolaget i Växjö och Alvesta.
Hem och kontor AB är städbolaget i Växjö och Alvesta.

Vår städservice

Vi erbjuder en mängd olika städtjänster samt andra tilläggstjänster. Här ser ni de mest populära:

 • Veckostädning – Hemstädning med återkommande städning för privata bostäder varje, varannan eller till exempel var fjärde vecka. Läs mer om hemstädning och veckostädning.
 • Storstädning – En ordentlig grovstädning av bostad eller arbetsplats. Som kund väljer du vad som ska göras. Rekommenderas minst 1 – 2 gånger per år. Det är ofta lämpligt att inleda veckostädning med en ordentlig storstädning.
 • Fönsterputs – Alla fönster ska vara rena! Det är lika viktigt med rena fönster hemma som på arbetsplatsen. Läs mer på skinandefonster.se eller boka direkt fönsterputs bostad – fönsterputsning företag.
 • Flyttstädning – Dags att flytta till nya lokaler eller till en ny bostad? Det är alltid spännande med en flytt oavsett om det är företaget som flyttar in i ny butikslokal eller kontor, eller om ni flyttar in i en ny bostad. Det är spännande men samtidigt stressande med allt som ska ordnas och falla på plats. Det minst lockande att lägga energi på brukar vara slutstädningen av den gamla lokalen. Därför, överlåt flyttstädningen till Hem och kontor AB – städbolaget i Växjö och Alvesta.
 • Företagsstädning – Alla arbetsplatser måste hållas rena och fräscha. Det handlar om trivsel, hygien och ekonomi. Rena lokaler ökar arbetsmoral och kundernas intryck (köplust).
  För butiksstädning, kontorsstädning och andra kommersiella eller offentliga lokaler med utmärkt service, högsta kvalitet till bästa pris, kontakta städbolaget.

Välj oss som städbolaget i Växjö och Alvesta

Varför välja Hem och kontor AB som det självklara städbolaget i Växjö och Alvesta? Det finns många själ som vi tror att ni kommer att uppleva och uppskatta själva.

 • Resultat – Kanske det viktigaste för dig som beställer städning – resultatet! Städning som inte gör det rent är ingen städning. Därför är städresultatet viktigt!
 • Punktlighet – Att städningen sker och flyter på så smidigt som möjligt är lika viktigt för hemstädning som företagsstädning. Därför är punktlighet viktigt!
 • Trygghet för kund – Vi hanterar alla kunder med sekretess. Vi har säkra rutiner för nycklar och koder. Hem och kontor AB har ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar Kronoberg.
 • Trygghet för personal – Alla våra städare, fönsterputsare och övriga medarbetare är anställda på schysta villkor med avtalsenliga löner, och samtliga anställda omfattas av vårt försäkringsskydd.
 • Personlig service – Hos oss får ni alltid personlig service och vid behov får ni även tillgång till journummer och andra tjänster.
 • Tillgänglig support – Vi har mycket hög tillgänglighet, med utökade öppettider, journummer och snabb feedback på email.
 • Bra pris – Vår höga kvalitet på städning och övrig service får ni alltid till ett mycket bra pris som tåls att jämföra.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att göra din vardag enklare.

Ring oss:
Vardagar 08:00 till 18:00
Lördagar 10:00 till 15:00

0470-788 288

eller kontakta oss dygnet runt här:

Tipsa någon om denna sida genom att dela eller skicka en länk med SMS eller email: