Hoppa till innehåll
Hem » Blogg » Hem och kontor väljer TimeWave

Hem och kontor väljer TimeWave

Städföretag. Efter att titta på flera olika lösningar, inkluderat att utveckla ett eget system, så valde Hus & kontor AB TimeWave som heltäckande affärssystem.

Affärssystem till städföretag i Växjö

Hem & Kontor AB är ett nystartat städföretag som väljer TimeWave redan från början för att hantera sin administration. TimeWave ger dem hela affärsflödet i ett och samma system. Företagets kunder är både privatkunder med hemstädning och fönsterputs, men också företagskunder som erbjuds allt från kontor till butiksstädning. TimeWave är helt anpassat till städbranschens unika förutsättningar, och har marknadens bästa pris för det lilla städföretaget. Hem & Kontor är trygga i att deras verksamhet kan växa på ett lönsamt sätt i samarbete med TimeWave. TimeWave är en partner till sina kunder, och som med sin Kundsupport i världsklass möjliggör expansion och lönsamhet.

Hem och kontor Städföretag väljer affärssystem.
Hem och kontor Städföretag väljer TimeWave affärssystem.

En smidig helhetslösning

TimeWave är ett komplett affärssystem utvecklat för företag i tjänstebranschen, med fokus på Rut-företag. Systemet är uppbyggt efter deras naturliga affärsprocess med kundbokningar och schemaläggning i ena änden och skattereduktion och kundreskontra i den andra. Baserat på utförda bokningar genereras också löneunderlag för de anställda.

Med TimeWave har man har all information samlad på ett ställe och slipper hoppa mellan olika datasystem. Det går också att filtrera fram nästan vilka uppgifter som helst och ta fram listor för utskrift eller att spara som pdf eller exportfiler.

Läs mer här: TimeWave


Rekommenderad läsning i städbloggen:

Tipsa någon om denna sida genom att dela eller skicka en länk med SMS eller email: