Hem » Blogg » Håll Sverige rent!

Håll Sverige rent!

Lördagen den 19 September 2020

Skräpplockarevent med Hem och kontor AB. Skräpet finns överallt omkring oss – i natur, städer och hav. Håll Sverige Rent vill att vi ska bli fler som inte skräpar ner. Nedskräpningen kan bara minska om vi gör det tillsammans. Vill du vara med?

Håll Sverige Rent är en ideell organisation som grundades 1983 av Naturvårdsverket och Returpack.

Vi arbetar brett mot skräpet – genom att samla kunskap, ta fram konkreta verktyg för kommuner, skolor och företag och genom att ge människor möjlighet att engagera sig mot skräpet. Vi vet att det tillsammans går att göra skillnad.

Håll Sverige Rent!
Städdax: Håll Sverige Rent!

Var med när hela Sverige plockar skräp den 19 september

Den 19 september är det dags för Håll Sverige Rent-dagen 2020. Då samlar vi hela Sverige, norr till söder, gammal som ung och plockar allt skräp vi ser. Bli en del av en rörelse som tröttnat på skräpet och tar saken i egna händer – bokstavligen! 

Du bestämmer var du plockar. Det kan vara på din gata, i en park eller skog som ligger nära där du bor – det finns tyvärr skräp överallt. 

Anmäler du dig kan du även beställa ett gratis skräpplockarpaket som gör dig till en proffsig skräpplockare.

Om eventet

Hem och kontor AB städar inte bara i hem och på arbetsplatser. Vi värnar givetvis om ren utomhusmiljö, ett rent Sverige och en ren värld.

Detta event är öppet för alla, inte bara för oss som jobbar på Hem och kontar AB. OBS! Vänligen föranmäl dig så vi kan planera dagen bättre!

Städdag den 19 september. Vi bjuder på fika. Plats bestäms senare. Läs på HLS webbsida: Hem och kontor AB plockar skräp.

Träffpunkt:

AM Hem och kontor AB
Elleholmsvägen 11
352 43 Växjö

Arrangör

Hem och kontor AB i tillsammans med HSR.


Rekommenderad läsning i städbloggen:

Tipsa någon om denna sida genom att dela eller skicka en länk med SMS eller email: