Hoppa till innehåll
Hem och kontor AB » Städbloggen » Företagsstädning – Städning på företag

Företagsstädning – Städning på företag

Städning på företag, skola och myndigheter. Kontorsstädning och företagsstädning till bra pris.
Städning på företag, skola och myndigheter. Kontorsstädning och företagsstädning till bra pris.

Städning på företag i Växjö med hög kvalitet till bra pris

Företagsstädning. Vi håller rent och skapar trivsel i din verksamhetsmiljö, ditt kontor, köpcentrum, skola eller fastighet.

Hem och kontor AB hjälper både företag och organisationer med effektiv kontorsstädning i Växjö och Alvesta. Vår duktiga och kunniga personal garanterar hög kvalitet på allt från kundbemötande till själva städningen, samtidigt som vi håller nere kostnaderna. Oavsett om det rör sig om ett mindre kontor i innerstan eller ett större företag eller skola så vi på Hem och kontor rätt val för er.

En ren arbetsplats är en produktiv arbetsplats!

Dina medarbetare får lättare att fokusera på sitt jobb och mår bättre när omgivningen är dammfri och utan fulla papperskorgar.

Vad kostar företagsstädning?

När det gäller att bestämma vad en företagsstädning kostar finns det ett antal faktorer som spelar in. Dels beror det på hur lokalen ser ut och hur stor yta som ska städas, hur ofta städningen behövs, och dels beror det på vilken nivå av nedsmutsning som råder samt vilken typ av smuts det rör sig om. Att städa i ett kontorslandskap där det även förekommer forskningsutrymmen, labutrustning och miljöfarligt avfall innebär exempelvis en helt annan typ av städning än om det gäller ett mindre kontor med endast pappersarbete.

För att kunna sätta ett rättvist och bra pris på tjänsten kommer vi på ett kort besök och inspekterar arbetsplatsen för att på så sätt skapa oss en bild av vad som krävs för att hålla det rent och trivsamt hos er.

Företagsstädning – Så här fungerar det:

Kontakta vår kundtjänst så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi presenterar oss och går igenom vilka behov ditt företag har. Det är ni som bestämmer hur ofta ni vill ha städning och i vilken omfattning men givetvis kan vi ge er råd om vad som är lagom. Hos de flesta företag städar vi minst en gång i veckan.

Läs mer: Städning på företag i Växjö

Tipsa någon om denna sida genom att dela eller skicka en länk med SMS eller email: